E-luger kuuse all: miks on PocketBook parim kingitus lastele ja täiskasvanutele

dzome 13 lia 2021

Kui sul pole veel õrna aimugi, mida oma perele ja sõpradele jõuludeks kinkida, on meil suurepärane idee! Kuidas oleks vidinaga, mis meeldib nii koolilastele kui ka vanaisadele, mis lõbustab ja harib, ei kahjusta sinu silmi ega sega igati mugavat lugemist? Jah, selline seade on olemas ja see on PocketBooki e-luger!

Pühade eel oleme valmis pannud terve kotitäie fakte, mis kindlasti veenavad sind, et e-luger on ideaalne üllatus kuuse alla.

Miks PocketBook on ideaalne jõulukink lapsele

Kas plaanid kinkida oma lapsele huvitava raamatu, kuid ei tea, millise? Igas PocketBooki e-lugeris on piisavalt ruumi kõikidele lastekirjanduse meistriteostele: „Aarete saarest“ ja „Tom Sawyerist“ „Warrior Catsi“ ja „Harry Potterini“! Lisaks on vidinal erinevalt tavalisest raamatust palju rohkem võimalusi kaasaegseid lapsi haarata ja köita.

Ning selleks, et lapse lugemiskogemus oleks veelgi eredam, saad valida uuendusliku värvilise ekraaniga PocketBooki. Raamatute lehtedel olevad illustratsioonid näevad palju atraktiivsemad välja ja noorte lugejate silmad on E Ink tehnoloogiaga usaldusväärselt kaitstud.

PocketBook ja jõuluvana soovitavad järgmisi mudeleid: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Miks PocketBook on ideaalne jõulukink teismelisele

PocketBook ei ole lihtsalt veel üks seade mängude mängimiseks, videote vaatamiseks või vestlemiseks. Meie e-lugerid on mõeldud eelkõige lugemiseks, nii et ükski sotsiaalmeedia ei tõmba teismeliste tähelepanu raamatust või õpikust eemale. Rääkides õpikutest: PocketBook ei kaalu rohkem kui tavaline märkmik, kuid see mahutab kogu kooli raamatukogu. See on iga raske seljakotiga õppuri unistus.

Samas on PocketBook palju enamat kui lihtsalt e-lugemisseade! Paljud mudelid on varustatud Bluetoothiga ning esitavad helifaile, nii et saad kuulata audioraamatuid, taskuhäälingusaateid, muusikat, võõrkeelte helitunde jne. Lisaks saab e-lugerist lugeda koomiksiraamatuid ja mangasid, mis teismelistele kindlasti meeldivad.

PocketBook ja jõuluvana soovitavad järgmisi mudeleid: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Miks PocketBook on ideaalne jõulukink vanavanematele

Kas arvad, et eakad inimesed ei ole kaasaegse tehnikaga eriti sõbralikes suhtes? Noh, PocketBooki puhul see kindlasti ei kehti! See uskumatult lihtsalt kasutatav vidin on tõeline kingitus sinu vanematele ja vanavanematele. Lisaks puutetundlikule ekraanile on iga e-luger varustatud mugavate juhtnuppudega ning enamike mudelite kaal ei ületa 225 grammi. Teisisõnu, PocketBooki on lihtne käes hoida ja hallata.

E-lugeri eeliseks on ka võimalus suurendada teksti kiiresti sobivasse mõõtu. See võimaldab igal inimesel lugeda maksimaalselt mugavalt ja silmi kurnamata. Lisaks on PocketBook tohutu raamaturiiul, mis mahutab hõlpsalt tuhandeid ja tuhandeid köiteid igale maitsele. Nii võid raamatuele koguneva tolmu igaveseks unustada!

PocketBook ja jõuluvana soovitavad järgmisi mudeleid: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Miks PocketBook on ideaalne jõulukink sinu kõige kallimale

PocketBooki e-lugerid erinevad mitte ainult ainulaadsete omaduste, vaid ka suuruse ja disaini poolest. See tähendab, et leiad kindlasti mudeli, mis sobib ideaalselt sinu armastatule. Kompaktne ja ülikerge punast värvi PocketBook Touch Lux 5, mis mahub igasse käekotti või suur ja stiilne PocketBook InkPad Lite dokumentide lugemiseks ja nendega töötamiseks? Või peaks seade olema veekindel või helitoega? Sina otsustad!

Lisaks on suure ekraaniga e-luger suurepärane seade romantiliseks kooslugemiseks. Kõik kaasaegsed PocketBooki mudelid on varustatud esivalgustuse või SMARTlight tehnoloogiaga, et saaksid lugeda igal pool ja igal ajal: lennukisalongis, hämaras kaminatule ääres või isegi matkal olles tähistaeva all.

PocketBook ja jõuluvana soovitavad järgmisi mudeleid: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Miks PocketBook on ideaalne jõulukink sulle

Tehes kingitusi perele ja sõpradele on oluline mitte unustada iseennast! Pole päris pidulikku meeleolu? Rõõmusta end kauaoodatud e-lugeriga kuuse all, sest kes teab peale sinu enda, mida sa täpselt vajad!

Ükskõik millise PocketBooki seadme valid, saad kindlasti e-lugeri, millel on silmadele ohutu E Ink ekraan, mis toetab kõiki populaarseid vorminguid (raamat, graafika ja mõnel mudelil heli), kaasaegse disaini ja aku, mis pakub terve kuu jagu aktiivset lugemist ilma laadimiseta. Sinu uus e-luger võib olla värvilise ekraaniga, veekindel ja tänu esivalgustuse või SMARTlight funktsioonile pakkuda mugavat lugemist ka pimedas.

PocketBook ja jõuluvana soovitavad järgmisi mudeleid: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

Tagasi

PocketBook kasutab selle veebisaidi töös hoidmisel ja kolmandate poolte veebisaitide toetamisel sarnaselt paljudele teistele firmadele küpsiste tehnoloogiat teie kasutajakogemuse parandamiseks ning analüütilistel ja turundusalastel eesmärkidel, milleks on teile asjakohaste ehk parimal võimalikul viisil teie huvidele kohandatud pakkumiste kuvamine. PocketBook austab teie õigust eraelule, mistõttu me palume teil võtta pisut aega Küpsistega seotud eelistuste haldamine. Teadke, et hädavajalikud küpsised on alati deblokeeritud. Kui olete rahul kõikide küpsisefailide kasutamisega, siis klõpsake selles hüpikaknas lihtsalt valikul Ok. Lisainfo saamiseks küpsiste tehnoloogia, selle hüvede ja PocketBooki poolt küpsiste kasutamise viisi kohta tutvuge meie Küpsiste teatega.

Aa HD