Halloweeni meeleolu: Seitse parimat raamatut/ekraniseeringut pühade meeleolus lugemiseks ja vaatamiseks

kele 22 lia 2021

Kui kõrvitsad hakkavad järsku sulle tänaval vastu naeratama, siis tähendab see seda, et Halloween on väga lähedal :)

Kuid kui see ei tekita positiivset meeleolu, siis ära muretse! Me teame, kuidas olukorda parandada ja tekitada sinus pühade meeleolu.

Pead kõigest uuesti läbi lugema või vaatama meie top 7 parimat raamatut/ekraniseeringut, mida peetakse õigusega õudusžanri tippteosteks!

„Hiilgus“

Üks populaarsemaid Stephen Kingi novelle, mis on saanud kultusteoseks tänu Kubricku ekraniseeringule. Vana hea lugu kirjanikust, kes aegamisi hulluks läheb, on seatud hiiglasliku tühja hotelli taustale - selle looga igavust ei tunne!

„Voonakeste vaikimine“

Ainult tõelisi õuduseid loovad tõelised inimesed võivad olla hirmutavamad kui maavälised jõud... Raamat sarimõrtsukast on suurepärane, kuid Anthony Hopkinsi geniaalsusega film ei ole halvem.

„Dracula“

Alatine klassik! Kõige kuulsama vampiiri lugu on kohustuslik lugemine kõigi õudusearmastajate jaoks. Halloween on ideaalne aeg, mil unustada klanitud teismelised vampiirid ja naasta verejanulise originaali juurde.

„Ring“

Koji Suzuki novelli ekraniseeringust on saanud tõeline hitt, see on toonud meieni ühe rabavaima pildi - Samara. Algne raamat ei ole aga kuidagi filmist kehvem ja võib olla sellest isegi etem.

„Rosemary laps“

Ira Levini novelli veniv ja lootusetu atmosfäär on imeliselt ekraanile üle kantud Oscari võitnud Roman Polanski poolt. Lugege nii raamatut kui vaadake filmi, et tunda õudu selle satanismist rääkiva kohutava loo realistlikkusest.

„Vaata hirmus tagasi“

Veneetsia, surm, vaimud, kummalised nägemused... Daphne du Maurier' novella mitte ainult ei hirmuta, kuid ka haarab kaasa oma olustiku iluga. Sama teeb ka Nicolas Roegi ekraniseering.

„Vaimude väljaajaja“

William Friedkini film saatana üle kinnismõtlemisest on teenitult maailma kino klassikute seas. Huvitaval kombel on algse novelli autor William Peter Blatty olnud ka stsenarist ja võitnud isegi parima stsenaariumi Oscari.

Halloween video bonus from PocketBook. Watch now!

Tagasi
Aa HD