Kuidas e-lugerit turvaliselt hoida: PocketBooki lihtsad reeglid ja näpunäited

masa 3 lia 2021

Iga PocketBooki e-luger on ideaalne vidin lugemiseks. Miks? Sest olenemata mudeli tüübist ja mõningatest tehnilistest omadustest on kõik meie seadmed silmanägemisele täiesti ohutud, võivad laadimata töötada kuni 1 kuu ning on lisaks kerged, kompaktsed ja stiilsed.

Hoolimata töökindlusest ja funktsionaalsusest on iga e-luger üsna õrn seade, mis nõuab hoolikat kohtlemist.

Seetõttu pakume sulle kasulikke näpunäiteid e-lugeri turvalisuse tagamiseks. Allpool saad vaadata meie uhiuut videot või lugeda kasulikke nõuandeid. Kuid parim valik on vaadata ja lugeda :)

1. Sinu silmasõbralik superkangelane nõuab ka teatud hoolt

Pea meeles, et see e-luger erineb paljuski tavalisest nutitelefonist. Oma ainulaadse ülesehituse tõttu on E Ink ekraanid silmadele väga ohutud, kuid vajavad ka erilist tähelepanu ja lugupidavat kohtlemist. Niisiis, ära unusta neid lihtsaid reegleid:

  • Ära painuta ekraani;
  • Ära vajuta liiga tugevalt.

2. Iga kangelane vajab kaitseriietust

Parim viis parima e-lugemisseadme rõõmustamiseks ja ohutuseks on selle hoidmine spetsiaalsete kaante vahel. Need kaitsevad seadet mõlkide, kriimustuste ja muude mehaaniliste vigastuste eest. Kaaned annavad PocketBookile ka mõningast lisakasutatavust.

3. Seadme supervõime on mugav e-lugemine, mitte lendamine

Peaaegu ükski ese (välja arvatud juhul, kui see on pall) pole liiga õnnelik põrandale lendamise üle. Nii ka PocketBook. Ära unusta E Ink ekraani õrna loomust ja ära pilla kogu oma mitme tuhande raamatuga raamatukogu põrandale.

4. Iga kangelane vajab turvalist varjupaika

Kuhu iganes sa lähed, sõidad, lendad või purjetad, on PocketBook alati käepärast, et pakkuda lugemiseks mõnda põnevat raamatut. Kuid on oluliselt parem hoida seda eemal sellistest ohtlikest toakaaslastest (või kotikaaslastest) nagu võtmed, käärid ning muud teravad või rasked esemed, mis võivad sinu e-lugerit kahjustada.

Need põhireeglid ootavad sind ka meie uues videos, mis räägib e-lugeri ohutust käitlemisest.

Tagasi
Aa HD