Sukeldu lemmikraamatusse ja päästa superagent: vaata PocketBooki uusi hämmastavaid reklaame

anyɔnyɔ 17 lia 2020

PocketBook annab teada, et peagi esilinastub Youtube'is uus sari hämmastavaid reklaame, mis toovad vaatajani selle maagilise tunde, kui raamat neelab lugeja endasse, hägustades piirid väljamõeldu ja tegeliku vahel.

Uued reklaamid jätkavad samas vaimus kampaania „Sinu PocketBookis“ (ingl „Inside your PocketBook“) raames valminud 360-kraadise reklaamfilmiga „Sherlocki ja Dracula vägev võitlus“ (ingl „Sherlock vs Dracula Epic Fight“). Reklaam avaldati 2019. aastal ja on kogunud Youtube'is üle 15 miljoni vaatamise. Uued reklaamid kujutavad aga raamatu lugemise kaasahaaravat kogemust täiesti uutmoodi, mis on veelgi lõbusam ja pöörasem.

Miks just „Sinu PocketBookis“?

Lugejad jagavad alatihti emotsioone ja tundeid, mis neil PocketBookiga raamatuid lugedes tekivad. Mõni kirjeldab isegi konkreetset stseeni ja arutleb, mida teeks tema raamatukangelase olukorras teisiti. Me kõik armastame raamatuid, sest need annavad võimaluse unustada igapäevaelu ja proovida uusi rolle.

Uutes reklaamides heidab PocketBook pilgu just kasutajate kogemustesse. Ega raamatuid ei ole loeta niisama. Me justkui elame lugedes mõnda aega raamatukangelastega koos ja asetame end nende kingadesse. See ongi see, mis ühendab raamatusõpru üle kogu maailma.

Lugemine viib meid täiesti tundmatusse maailma. Uute reklaamidega loodame tuletada kõigile meelde, et e-lugeriga võib unustada end raamatu lummusesse kus ja millal iganes, mitte vaid kodus diivanil. Tänu e-tindi tehnoloogiaga seadmetele on lugemine mobiilsem kui kunagi varem.

Millest reklaamisari räägib?

Sarja kuulub neli reklaami: kassahitt „Spioonist vanaema“ (ingl „The Spy Granny“), klassikaline romantiline lugu „Üllatav valss“ (ingl „The Shocking Waltz“), muinasjutt „Uinuv issi“ (ingl „The Sleeping Daddy“) ja fantaasialugu „Nõia õppetund“ (ingl „The Witches' Lesson“). Vaataja paisatakse loo haripunkti, millele järgneb mõne sekundi pärast ootamatu puänt ning fantaasiast saab tegelikkus.

Youtube'i kampaania algas äsja kahe põneva looga, „Spioonist vanaema“ ja „Üllatav valss“, mis on väga erineva stiiliga, kuid püüavad mõlemad vaataja täielikult raamatu sündmustikku haarata.

„Spioonist vanaema“ on rabav märuli- ja spioonilugu, mille peategelasel on käsil tähtis salajane missioon. Mõne säärase seiklusliku raamatu lugemine võib olla tegelikult väga ohtlik. Mine tea, ehk avastabki lugeja end loosse süvenedes ühtäkki närvesööva tulevahetuse keskmest ja peab hoopis ise agendi relvastatud kurjategijate käest päästma.

Need, kes ei soovi oma elu kaalule panna, kutsub PocketBook selle hooaja elegantseimale ballile „Üllatavat valssi“ tantsima. Hea uudis on see, et lugejad ei pea sobiva riietuse üle pead murdma. Lõppude lõpuks on oma mugav kodu ju ajaloolise romaani lugemiseks parim koht.

Sügise keskpaigas avaldab PocketBook veel kaks sama huvitavat lugu: „Nõia õppetund“ ja „Uinuv issi“. Vaatajatel tuleb õppida lendama nõia luuaga ja hiilida koos vapra kangelasega tuld purskava draakoni koopasse.

Digikampaania põhieesmärk on tekitada vaatajale hea tuju ning tuua leidlikult ja lõbusa kogemuse kaudu esile see, mis ühendab raamatusõpru üle kogu maailma.

Tagasi
Aa HD