Uuendatud PocketBook Readeri rakendus: lugemismugavuse uus tase

dama 14 lia 2020

PocketBook esitles ühe oma menukaima toote, PocketBook Readeri mobiilirakenduse põhjalikku uuendust iOSi ja Androidi seadmete jaoks. Rakendus on nüüdsest veelgi mugavam tänu täiesti uuele kujundusele, lisatud helivormingule, lihtsustatud tuvastamisprotsessile, täiendavatele sünkroonimisvõimalustele, raamatuvahetusele ja paljudele muudele funktsioonidele.

PocketBook Reader ei ole pelgalt lugemiseks mõeldud mobiilirakendus, vaid tõeline raamatuklubi teie nutiseadmes. Võite lugeda ja kuulata eri vormingutes teoseid, sünkroonida raamatukogusid ja lugemisasendeid, jagada oma raamatumuljeid ja uurida lugemissoovitusi – PocketBook Readeriga on kõik teie raamatud saadaval ka nutitelefonis ja tahvelarvutis.

Mida PocketBook Readeri rakenduses siis uut on?

  • Uued raamatusalvestusteenused – nüüdsest saab PocketBook Readeri kasutaja lisada teoseid raamatukokku ja lugeda neid Google Drive’i pilvest. Sama on võimalik Google Play Booksi ostudega. Kasutaja saab samaaegselt logida sisse eri teenuste kontodele, näiteks PocketBook Cloudi ja Dropboxi.
  • Uued liidese sätted – PocketBook Readeri kasutajaliides on varustatud uue värviskeemiga, mis muudab rakenduse kasutamise mitmekülgsemaks ja laseb kohandada selle teie meeleoluga. Rakenduse tänapäevane ja minimalistlik kujundus tagab elektroonse lugemise maksimaalse mugavuse.
  • Raamatuloendite vidinad avalehel – põhikuval toodud vidinad aitavad kasutajal kiiresti pääseda ligi eri võrguteenuste raamatuloenditele. Vidinad lisatakse ja eemaldatakse ekraanilt automaatselt, kui olete kontole sisse või sellelt välja loginud. Ühtlasi võib kasutaja lisada avakuvale mis tahes raamatuloendeid.
  • Uue helivormingu tugi – uuendatud rakenduses täiendab tavapärast mp3-vormingut m4b-helivorming, mis sobib eriti hästi audioraamatute kuulamiseks. Ostetud audioraamatud on nüüdsest sünkroonitud PocketBook Cloudi teenusega.
  • Tuvastamine varasemast mugavam – ühe PocketBooki kontoga pääsete ligi ka teistele teenustele, nagu PocketBook Cloud ja ReadRate, ilma et peaksite registreerumisele aega raiskama. PocketBooki e-lugeri omanikule pakume uut võimalust kontode ja raamatukogude sünkroonimiseks PocketBook Readeri rakenduse kaudu QR-koodi skannimise teel.
  • Rakenduse parem ühilduvus Dropboxi teenusega – nüüdsest saavad kasutajad vahetada PocketBook Readeri rakenduses raamatuid iOS-i ja Androidi seadmete vahel.
  • Lohistamisfunktsioon – raamatufaile on lihtsam seadme mälust mis tahes pilve edastada, sest soovitud dokumendi saab sinna lihtsalt lohistada.
  • Raamatuloendite käsitsemine on nüüd veelgi lihtsam – kohalikke faile ja pilveteenuste raamatuid saab sortida, koostada neist kogumeid ja teha muudki. Digikogudes ringi liikumine läheb nüüd palju kiiremini. Kuna kaustade osa on ümber kujundatud enam failihalduri sarnaseks, on raamatu otsimiseks seadme mälus navigeerimine parem.

Eespool ei ole me üles lugenud veel kõiki PocketBook Readeri uuendusi, nii et soovitame teil rakendus avada ja uute funktsioonidega ise lähemalt tutvuda.

Ja kui teil veel PocketBook Readerit ei ole, laadige see alla App Store’ist või Google Playst ja viige elektroonne lugemine uuele tasemele.

Tagasi
Aa HD