PocketBook InkPad 3 Pro – lugemiselamus suurel ekraanil

siamlɔm 30 lia 2019

PocketBook esitleb lugerit PocketBook InkPad 3 Pro – 7,8-tollist uut väljalaset, mis on veekindel ja varustatud Bluetoothiga. Uued funktsioonid, elegantne disain, SMARTlight ja audioväljund teevad uuest PocketBooki mudelist e-lugerite seas tõelise tegija.

Suured võimalused suure e-lugeriga

Uus raamatu mõõtu PocketBook InkPad 3 Pro on varustatud 7,8-tollise E Ink Carta™ HD (1404 x 1872) ekraaniga, mille lahutusvõime on 300 dpi. Nii suure kuvaga on võimalik kaotada piir paber- ja elektroonse lehekülje vahel, sest e-luger on mõõtmetelt üsna sarnane keskmisele trükikirjas raamatulehele. Viimase põlvkonna ekraan lubab täielikult unustada, et loete tegelikult e-lugerist. Teie silmad ei tunne mingit pinget ja võtavad infot paremini vastu, just nagu tavalisest paberraamatust.

Avastage lugemisvabadus

PocketBook InkPad 3 Proga võite lugemist nautida kus tahes: vannis või basseini ääres, rannas või lausa vihma käes. Uus e-luger on täiesti veekindel. Mõne mikroni paksune kattekiht kaitseb seadme elektroonikat niiskusest või vedelikest tekitatud võimalike kahjustuste eest. IPX8-ga varustatud seadme võib igasuguste kahjudeta kasta kuni 2 meetri sügavusele magevette kuni 60 minutiks.

Vutlar tagab parema kaitse

Lisakaitseks mehaaniliste kahjustuste vastu sisaldab PocketBook InkPad 3 Pro jaemüügikomplekt praktilist musta värvi kaitsevutlarit. Vutlar paneb e-lugeri ka tõhusamalt tööle. PocketBook InkPad 3 Prol on sisseehitatud katteandur, mis lülitab seadme automaatselt puhkerežiimi iga kord, kui selle ümbrisesse pistate.

Nutikad lisandused nutika eluviisi juurde

SMARTlighti tehnoloogia on midagi enamat, kui pelgalt esivalgustus. See funktsioon reguleerib päevaaja ja valgusolude põhjal automaatselt ekraani heledust ja värvustemperatuuri.Kasutaja saab esitule heledust ja värvustemperatuuri muuta raamatulehelt. Kõige tipuks on võimalik luua eri heledusseadistusega malle, mis lihtsustavad e-lugeriga töötamist ja säästavad teie aega.

Mitte ainult lugejale, vaid ka kuulajale

PocketBook InkPad 3 Pro on mõeldud pakkuma igale kasutajale maksimaalselt võimalusi: selles saab tänu mikro-USB-audioadapterile ja traadita Bluetooth-ühendusele raamatuid lugeda ja ka kuulata. E-luger toetab kaht populaarseimat helivormingut – mp3 ja m4b, nii et võite lemmikaudioraamatuid kuulata ja mugavalt järjehoidjatesse lisada, kus iganes viibite. Või saate lugemise ajal hoopiski muusikat nautida!

PocketBook InkPad 3 Pro veel üks mainimist väärt funktsioon on Text-to-Speech, mis teeb e-lugerist mõnusa jutuvestja. Text-to-Speech-funktsiooni abil muudab seade e-lugeri teksti heliks ja loeb teegist ette mis tahes tekstifaili.

Kiire mõtlemisega seade saab hakkama iga ülesandega

PocketBook InkPad 3 Pro on varustatud võimsa kahetuumalise protsessori ja 1 GB RAM-iga, mis tõstavad märgatavalt e-lugeri töökiirust. Esiteks avanevad tunduvalt kiiremini rakendused ja teenused, teiseks saab seetõttu lehti palju sujuvamalt keerata.

1900 mAh aku annab lugemiseks nädalaid, enne kui seda tuleb uuesti laadida. E-lugeri sisemälu on 16 GB, nii et elektroonsesse raamatukokku saab talletada enam kui 3000 raamatut.PocketBook InkPad 3 Pro toetab 19 raamatu- ja 4 graafilist vormingut (JPEG, BMP, PNG ja TIFF). Kõik nimetatud failid saab kerge vaevaga e-lugerisse laadida tänu sisseehitatud WiFile ja võrguteenustele, nagu: Dropbox, Send-to-PocketBook ja PocketBook Cloud.

Eelinstallitud Abbyy Lingvo® sõnastikud 24 keelekombinatsiooniga lihtsustavad lugemist ja võõrkeelse kirjanduse tõlkimist, aga PocketBook InkPad 3 Pro on tänu sõnastikele ka asendamatu abimees reisil.

Stiilne ja kerge e-luger on ideaalne kaaslane

PocketBook InkPad 3 Pro eristub teistest suure HD-ekraaniga, mille diagonaal on 7,8 tolli. Seadme mõõtmed 195 x 136,5 x 8 mm ja kõigest 225-grammine kaal lubavad seda kaasas kanda nii igapäevaselt linnas liikudes kui ka kaugetesse paikadesse reisides.

E-luger torkab silma stiilse ja hästi läbi mõeldud disainiga, mis järgib maailmas praegu levinud trende. Seade näeb hea välja, on äärmiselt ergonoomiline ja mugav kasutada, kerge käes hoida ning juhitav kõigest ühe käega.

PocketBook InkPad 3 Pro on e-lugerite maailmas tõeline tegija

Tagasi
Aa HD