PocketBook Viva - täisvärvigamma ja kõik e-lugeri jaoks võimalikud helifunktsioonid

dzome 19 lia 2022

PocketBook annab teada PocketBook Viva, esimesest värvilisest e-lugerist Euroopas, millel on murranguline E Ink GalleryTM 3 ekraan. Uuenduslik 8-tolline ekraan suudab kuvada täisvärvigamma, muutes silmasõbraliku E Ink ekraanil kuvatava värvisisu heledamaks kui kunagi varem.

PocketBook Viva avaldab muljet ka sisseehitatud kõlari ja kõnesünteesi (Text-to-Speech) funktsiooni, IPX8 veekaitse ja adaptiivse SMARTlight-iga. Seade on saanud ka võimsa neljatuumalise protsessori ja 64 GB mälu, et koguda kokku tuhandeid raamatuid. Ülimodernne disain koos külgmiste juhtnuppude ja laitmatu ergonoomikaga teevad PocketBook Viva e-lugeri, mis inspireerib lugema esimesest pilgust ja puudutusest.

Värviline PocketBook Viva jõuab kaupluste lettidele 2023. aasta esimese kvartali lõpus hinnaga kõigest 599 eurot. On aeg avada uus e-lugemise lehekülg - värvides!

Tutvuge kõige värvilisema E Ink Gallery 3-ga

PocketBook Viva on esimene e-luger Euroopas, mis kasutab revolutsioonilist värvilist E Ink Gallery 3 ekraani. Iga piksel on täidetud värvipigmentidega, mis muudavad värvikombinatsioonid rikkalikumaks ja küllastunumaks. E Ink Gallery 3 on loodud uue lähenemisviisiga, mis ei hõlma täieliku värvigamma kuvamist võimaldavat Color Filter Array'd. Nii värvilisel kui ka mustvalgel pildil on nüüd sama kõrge 1440 x 1920 ja 300 PPI eraldusvõime.

Uuenduslikul värvilisel E Ink Gallery 3 ekraanil on kõik klassikalise E Ink'i ainulaadsed omadused ja selle optiline iseloom, mis muudab e-lugeri äärmiselt energiatõhusaks ja ohutuks silmadele. Lisaks on tänu E Ink ComfortGazeTM tehnoloogiale nüüd võimalik leevendada „sinise valguse“ mõju kasutajate silmadele.ComfortGaze esivalgustuse tehnoloogia vähendab sinise valguse suhet (BLR) kuni 60 protsenti võrrelduna eelmise põlvkonna esivalgustuse disainiga, see pakub täiendavat mugavust ning kaitset.

Raamatusuurune 8-tolline ekraan sobib suurepäraselt igasuguse sisu jaoks: tavalistest raamatutest värviliste koomiksite, ajakirjade või graafikute ja tablitega dokumentideni.

Tänu SMARTlight-funktsioonile saavad kasutajad reguleerida mitte ainult ekraani heledust, aga ka selle värvitemperatuuri, valides esivalgustuse jaoks sooja või külma tooni.

Sisseehitatu kõlar ja palju muid helifunktsioone

PocketBook Viva on ideaalne e-luger audioraamatu fännidele: see toetab 6 helivormingut, sellel on sisseehitatud kõlar, Bluetooth ja kõnesünteesi (Text-to-Speech) funktsioon.

Vajutage lihtsalt nuppu „Esita“, et nautida audioraamatut kõikjal, igal ajal ja ilma lisaseadmeteta. E-luger on varustatud Bluetoothi versiooniga 5.2 kiireks ühendamiseks juhtmevabade kõrvaklappide, kõlarite või muude helisüsteemidega. Tänu kõnesünteesi (Text-to-Speech) suudab e-luger valjusti ette lugeda iga tekstifaili, muutes selle audioraamatuks.

Esteetiline täiuslikkus ja ergonoomika

PocketBook Viva on tõeline kunstiteos, milles on ühendatud rafineeritud elegants, läbimõeldud ergonoomika ja mugavus, mis on igapäevases kasutuses niivõrd tähtis. Vaatamata suurele ekraanile püsib e-luger kerge ja kompaktne. Külgmised juhtnupud muudavad seadme hoidmise ja juhtimise võimalikult mugavaks. Just tänu G-andurile, mis ekraani automaatselt pöörab, on e-luger vasaku- ja paremakäeliste kasutajate jaoks samavõrd täiuslikult mugav.

IPX8 veekindlus

PocketBook Viva on kaitstud vee mõju eest vastavalt IPX8-standardile. See tähendab, et seadme võib igasuguste kahjudeta kasta kuni 2 meetri sügavusele magevette kuni 60 minutiks. Veekaitse annab kasutajatele rohkem kindlustunnet vihma kätte sattudes või lemmikraamatuga vannis olles.

Neljatuumaline protsessor ja muud PocketBook Viva omadused:

  • 64 GB sisseehitatud mälu - suure raamatukogu jaoks, mis on alati käepärast;
  • rekordiline arv teisendusteta vorminguid - PocketBook Viva toetab 23 vormingut (19 raamatu- ja 4 graafikavormingut), sealhulgas koomiksivormingud.
  • 6 audioraamatu vormingu tugi - kuulake helifaile M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP vormingutes;
  • võimas neljatuumaline protsessor;
  • kaheribaline Wi-Fi ja PocketBook Cloud teenused - sünkroonimiseks seadmetega ja raamatukogu mugavaks haldamiseks;
  • suur hulk sõnastikke - lisaks 11 eelinstallitud keelekombinatsioonile on 42 kombinatsiooni kasutajatele tasuta saadaval.

PocketBook Viva - täis värve, täis supervõimeid!

Tagasi
Aa HD