PocketBook Verse Pro Color: E Ink Kaleido™ 3 värvilise ekraaniga ülikompaktne e-luger

masa 4 lia 2024

PocketBook esitleb uhkustundega oma uusimat e-lugerit –PocketBook Pro Color, mille uusim 6-tolline E Ink Kaleido ™ 3 värviline ekraan on loodud pakkuma kaasa haaravat lugemis- ja kuulamiselamust. Väikesemõõtmeline, kuid samas võimas Verse Pro Color on muljetavaldav oma moodsate funktsioonide ja omaduste poolest, nagu veekindlus IPX8, Bluetoothiga audioraamatu tugi, kõnesüntesaatorifunktsioon, adaptiivne SMARTlight ja neljatuumaline protsessor.

Uus kompaktne Verse Pro Color pakub innukatele raamatuhuvilistele, kes raamatut kuidagi ei taha käest panna, erakordset värviliste lehekülgede lugemise elamust.

Lugege värvilisi trükiseid uusima E Ink Kaleido™ 3 ekraaniga

PocketBook Verse Pro Color on 6-tolline e-luger, mille ülimoodne E Ink Kaleido™ 3 värviline ekraan oma 50% parema lahutusvõime ja pikslite arvuga tolli kohta on suurepärane seade värviliselt e-lugemiseks. Mustvalge kujutise lahutusvõimega 1072 x 1448 ja värvilise kujutise lahutusvõimega 536 x 724 pakub Verse Pro Color hämmastavat selgust ja detailirikkust. 4096 värvi ja värvivarjundit esitav PocketBook Verse Pro Color pakub silmadele ohutut, läikevaba ja mugavat e-lugemiselamust, kuna selle optilised omadused on tavalisele trükitud paberile võimalikult lähedased.

SMARTlight silmasõbralikuks lugemiselamuseks iga valgusega

SMARTlight täiustab lugemiselamust, pakkudes muudetavad esivalgustust. Kasutajatel on võimalik muuta valgustust vastavalt oma eelistustele alates päevasel ajal kasutamiseks sobivast jahedast sinakast toonist kuni õhtuseks lugemiseks sobiva mõnusa kollaka toonini. Käsirežiimis saate reguleerida heledust ja valida soojade või jahedate toonide vahel, salvestades oma seadistused nende hilisemaks kiireks valimiseks. Automaatrežiimis kohandab SMARTlight nutikalt oma heledust ja värvitemperatuuri vastavalt kellaajale, tagades alati optimaalsed lugemistingimused.

Arvukalt valikuvõimalusi audioraamatute austajatele

PocketBook Verse Pro Color on ideaalne tehnikaseade mitte ainult lugemiseks, vaid ka audioraamatute kuulamiseks! E-luger toetab 6 helivormingut ning Bluetooth 5.4 võimaldab luua mugava ühenduse kõrvaklappide ja teiste seadmetega. Kasutajad võivad kõikjalt audioraamatuid osta ja neid Verse Pro Coloriga kuulata!

Veel üheks võimaluseks, mida kuulamist eelistavatele kasutajatele kindlasti meeldib, on kõnesüntees, mis võimaldab iga tekstifaili audioraamatule sarnaseks muuta. Autoga sõites või toitu valmistades pole neil enam vaja oma raamatuseiklust pausile panna: kõigest mõni klõps ja Verse Pro Color hakkab raamatut häälega ette lugema. Kõnesünteesi valikus on mitmeid erinevaid loomulikke mees- ja naishääli, mis loevad tekstfaili ühes kahekümne kuuest võimalikust keelest häälega ette.

Nautige muretut lugemist IPX8 veekindluse abil

Kinnitatult kuni 2 meetri sügavuses 60 minutit veekindlana püsiv PocketBook Verse Color Pro võimaldab kasutajatel sukelduda oma lemmikraamatusse ka siis, kui kasutaja on parajasti vannis või puhkab basseini ääres. Aktiivset elustiili silmas pidades loodud Verse Color Pro ühendab kompaktsuse ja funktsionaalsuse kõrge veekindlusega, andes kasutajatele vabaduse lugeda raamatut ilma, et peaks kartma veega kokkupuutumise pärast. IPX8 kaitsetasemega võivad lugejad nautida lugemist igas keskkonnas, kas siis kogemata vihma kätte jäädes või koos oma lemmikraamatuga end vette kastes.

Väikesed mõõtmed, ergonoomika ja aku pikk kasutusaeg

Nautige värviküllast sisu väikesemõõtmelise ja kerge 6-tollise PocketBook Verse Pro Coloriga, millega on mugav ja mõnus lugeda nii kodus kui reisil olles. Selle mõõtmed ja väike kaal muudavad ta võrreldavaks väikese pabermärkmikuga, kuid siia siisse mahub tuhandeid raamatuid. Verse Pro Coloriga navigeerimine on tänu selle puuteekraanile või mehaanilistele nuppudele väga lihtne. Seade mitte ainult ei sobi suurepäraselt teie kätte vaid torkab ka silma oma kauni kujustuse poolest. Lisaks sellele suudab e-luger tänu oma energiasäästlikule E Ink ekraanile töötada kuni 1 kuu ilma, et vajaks laadimist.

25 vormingut, neljatuumaline protsessor ja teised Verse Pro Color omadused

  • 25 vormingut ilma teisendamiseta – PocketBook Verse Pro Color toetab kõiki levinud raamatu- ja graafikavorminguid sh koomiksivorminguid CBR ja CBZ.
  • 6 audioraamatuvormingu tugi – kuulake helifaile M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ja MP3.ZIP vormingutes.
  • Neljatuumaline protsessor – kiireks navigeerimisks ja laitmatuks lugemiselamuseks.
  • 16 GB sisseehitatud mälu – suure raamatukogu jaoks, mis on alati käepärast.
  • Kahesageduseline Wi-Fi (2,4/5 GHz) – mugavalt veebis surfamiseks.
  • PocketBook Cloud- ja Dropbox-teenused – hallake oma raamatuid ja sünkroonige neid kerge vaevaga.
  • Eelinstallitud sõnastikud – 11 eelinstallitud keelekombinatsiooni ja 42 allalaadimiseks saadaval olevat kombinatsiooni.

PocketBook Verse Pro Color: teie e-lugemise värviküllasem pool

Tagasi
Aa HD