Püsivara versioon 6.0 PocketBook Touch HD 3 jaoks: uus disain ja enneolematud võimalused

tedoxe 26 lia 2020

Alates 26. märtsist 2020 on PocketBook Touch HD 3 e-lugerite jaoks saadaval püsivara versioon 6.0. Tegemist on viimaste aastate suurima uuendusega, mille käigus muutub peamenüü ja rakenduste väljanägemine, ja lisandub uus raamatuvorming EPUB3.

Peagi on püsivara versioon 6.0 saadaval ka PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro ja teiste toetatud mudelite jaoks.

Kuna PocketBook hoolib seadmete kasutusmugavusest, teeme järjepidevalt tööd selle nimel, et arendada uusi tooteid ja täiustada olemasolevaid mudeleid. Püsivara värskeima versiooni 6.0 näol on tegu väga olulise uuendusega, mille tulemusel muutub PocketBook Touch HD 3 veelgi kasutajasõbralikumaks ja tänapäevasemaks.

  • Kõikidele rakendustele oleme loonud uue kasutajaliidese ning uue kujunduse teavituste, juhtpaneeli ja rakenduste paneelide jaoks. Uue välimusega on ka raamatukaart. Eraldi tasub märkimist uuendatud Audiobooksi heliraamatute rakendus, milles on helifailide kuulamine ja sortimine senisest palju mugavam.
  • Tutvuge e-lugeri uue raamatuvorminguga. Tarkvarauuendusega täieneb PocketBook Touch HD 3 varasalv uue raamatuvorminguga EPUB3. Seega toetab seade nüüdsest enneolematut 20 raamatuvormingut.
  • Peamenüü uuendatud väljanägemine: lisaks saadavalolevatele ja hiljuti loetud raamatutele kuvatakse peamenüüs soovitusliku kirjanduse loend, mis sisaldab menukeid, uusi väljaandeid ja nädala raamatut. Lähtekuva liidest saab enda soovi järgi kohandada, näiteks lisada vajalike rakenduste ikoone ja lubada või keelata raamatusoovitused.
  • Püsivara versioonis 6.0 oleme lihtsustanud ka tuvastamisprotsessi: nüüd saab PocketBook Cloudi, PocketBook Store’i ja teistesse tootemargi teenustesse sisse logida üheainsa kontoga. Kasutaja võib sisselogimiseks kasutada ka nutitelefoni PocketBooki rakendust, skannides selleks QR-koodi.
  • PocketBook Touch HD 3 suurem jõudlus: seade lülitub puhkerežiimist kiiremini taas tööle, puutepaneel reageerib kiiremini ning käsitsi kirjutamine on kiirem ja sujuvam.

Uue püsivara versiooniga 6.0 kaasnevad PocketBook Touch HD 3-s suured muutused, seega ärge venitage, vaid uuendage e-luger esimesel võimalusel, et nautida e-lugemises täiesti uuel tasemel mugavust.

Kui kasutate mõnd teist lugerimudelit, hoidke pilk peal järgnevatel teavitustel, sest lähitulevikus muutub uus püsivara kättesaadavaks ka PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro ja teiste toetatud mudelite jaoks.

Tagasi
Aa HD