Kõige taskukohasem suure ekraaniga e-luger PocketBook InkPad Lite on nüüd müügil!

kele 25 lia 2021

PocketBookil on hea meel teatada, et kauaoodatud e-lugeri mudel PocketBook InkPad Lite on nüüd müügil. Suure 9,7’’ E Ink Carta™ ekraaniga seade, millel on SMARTlight esivalgustus ja külgmised juhtnupud, on suurepärane valik neile, kes otsivad mõistliku hinna ja suurepäraste lugemisvõimaluste kombinatsiooni.

9,7-tolline ekraan on ideaalne lugemiseks ja õppimiseks

E Ink Carta™ tehnoloogial põhineva 9,7’’ ekraani abil saate mugavalt lugeda mistahes sugust e-sisu, keerata harvem lehti ja hoolitseda oma silmanägemise eest. Sellise suurusega ekraan on suuteline ühel lehel kuvama peaaegu kaks korda rohkem teksti võrreldes klassikaliste 6-tolliste seadmetega ja suurema suurusega fondi valimine muudab lugemise veelgi mugavamaks. Selline ekraan on võimeline kuvama ka ajakirjade, õpikute ja erialakirjanduse lehti originaalile lähedases suuruses - see on tõeline kingitus õppuritele. Kõik see koos laialdaste võimalustega tekstidega töötamiseks - märkmete tegemiseks, järjehoidjate kasutamiseks, oluliste tekstiosade esiletõstmiseks ja salvestamiseks, sõnaraamatu kasutamiseks - muudab PocketBook InkPad Lite’i õppimisel asendamatuks seadmeks.

Veelgi mugavam külgmiste juhtnuppudega kasutada

Värskendatud disain varustab PocketBook InkPad Lite’i kaasaegse minimalismi ja ergonoomikaga. Seadme juhtnupud on selle parempoolsel paneelil ja nii on paljude kasutajate jaoks veelgi mugavam lehti keerata. Külgmised nupud muutuvad suurepäraseks alternatiiviks ka puuteekraani jaoks. Tänu G-andurile, mis vastutab seadme ekraani orientatsiooni eest, on e-lugerit mugav nii parema kui vasaku käega käes hoida. Teine suurepärane omadus on seadme suhteline kompaktsus. Mõõtmetega 236,2 x 173 x 7,9 mm on PocketBook InkPad Lite üks väiksemaid seadmeid sellise ekraanisuurusega e-lugerite seas.

Valige SMARTlight’iga soojad või jahedad toonid

SMARTlight mitte ainult ei reguleeri heledustaset, vaid võimaldab kasutajatel määrata ka ekraani värvitemperatuuri. Näiteks pehme ja soe esivalgustuse värv sobib suurepäraselt õhtuseks lugemiseks, külmad toonid aga lugemiseks päevavalguse käes. SMARTlight võimaldab e-lugeril automaatses režiimis muuta ajast sõltuvalt heleduse ja värvitemperatuuri seadeid.

Muud PocketBook InkPad Lite’i funktsioonid:

  • Tugi 19 raamatu- ja 4 graafikaformaadile - see e-luger avab absoluutse enamuse tekstifailidest ja piltidest ilma neid teise formaati konverteerimata.
  • Wi-Fi ja brändipõhised pilveteenused - PocketBook Cloud ja PocketBook Reader võimaldavad e-lugeri ja nutitelefoni või sülearvuti vahel faile sünkroniseerida. Dropboxi ja Send-to-PocketBooki kasutamise ajal saavad kasutajad faile kiiresti ja mugavalt PocketBook InkPad Lite’i teisaldada.
  • Kahetuumaline protsessor - sujuvaks lehe pööramiseks ja rakenduste suurepärase toimivuse tagamiseks.
  • Võimas 2200 mAh aku - võimaldab seadmel töötada kuni kuu aega ilma laadimiseta.

PocketBook InkPad Lite - suure ekraani mugavus taskukohase hinnaga

Tagasi
Aa HD