Uus PocketBook InkPad Lite: suure ekraani taskukohane mugavus

deasiamime 2 lia 2021

PocketBook teatab põnevusega oma uhiuuest 9,7-tollisest E Ink Carta™ ekraaniga e-lugerist InkPad Lite, mis muudab suurel ekraanil lugemise veelgi taskukohasemaks! Toode on saadaval 2021. aasta sügisest.

Uus suure ekraaniga seade, millel on SMARTlight funktsioon, uuendatud disain ja juhtnupud külgpaneelil, tagavad kasutajale laitmatult mugava lugemise.

Suure ekraani, mõistliku hinna ja paljude tekstiga töötamise võimaluste kombinatsioon – kasutajad saavad teha märkmeid ja lisada järjehoidjaid, tõsta esile ja salvestada olulisi osi tekstis ning kasutada sõnaraamatut – muudab InkPad Lite'i hädavajalikuks vidinaks enesearendamisel ja õppimisel.

Suurem ekraan – erakordne e-lugemise kogemus

PocketBook InkPad Lite on varustatud suure 9,7-tollise ekraaniga, mis sobib ideaalselt igasuguse sisu jaoks: alates tavalisest ilukirjandusest kuni erialakirjanduse ja õpikuteni. Suur diagonaal lubab ekraanil kuvada rohkem teksti ja nägemisprobleemidega lugejatele on mugavam kohandada kirja suurust vastavalt oma vajadustele. Ärge unustage E Ink Carta™ tehnoloogiat, mis muudab e-lugeri ekraani võimalikult lähedaseks tavalisele trükitud raamatule ja on seetõttu silmadele täiesti ohutu.

Rohkem võimalusi SMARTlightiga

Erinevalt traditsioonilisest esivalgustusest võimaldab SMARTlight tehnoloogia kasutajatel reguleerida lisaks ekraani heledusele ka värvitemperatuuri. Niisiis saavad kasutajad lugeda maksimaalse mugavusega igas valguses ning vastavalt meeleolule ja eelistustele valida soojad või lahedad esivalgustuse toonid. Automaatrežiim muudab seadeid vastavalt kellaajale. Lisaks saavad lugejad luua mallid oma heledussätetega, kohandades ekraani õigel ajal kiiresti oma vajadustele.

Uhiuus disain, külgmised juhtnupud ja kompaktsus

PocketBook InkPad Lite on uue vaoshoitud ja pragmaatilise disainiga, mis meedlib kindlasti ka klassika austajatele. Kuid mudeli peamine uuendus on juhtnupud, mis on liikunud seadme alaosast paneeli paremale küljele. Paljude kasutajate jaoks muutub e-luger veelgi ergonoomilisemaks ja mugavamaks tänu võimalusele keerata lehti külgmiste nuppude abil. Ning tänu G-sensorile, mis tuvastab seadme ekraani suuna, sobib InkPad Lite võrdselt nii parema- kui vasakukäelistele. Veel üks suurepärane uudis kasutajate jaoks on InkPad Lite'i suurus. E-lugeri mõõtmed on 236,2 × 173 × 7,9 mm, mis teeb sellest ühe kompaktsema seadme oma ekraanisuuruse kategoorias.

Paljude formaatide toetamine ilma teisendamiseta

Üks paljudest PocketBook e-lugeri eelistest on mitmete formaatide toetamine. PocketBook InkPad Lite rõõmustab kasutajaid ka erakordse valikuvabadusega: seade toetab 19 raamatu- ja 4 graafilist formaati. See tähendab, et e-lugeriga saab avada raamatuid, dokumente ja pilte kõigis kõige populaarsemates formaatides ning kasutajatel pole vaja raisata aega failide teisendamisele.

WiFi ja kohalikud pilveteenused

Tänu PocketBook Cloud ja PocketBook Reader rakendustele saavad kasutajad sünkroniseerida raamatuid (ja terveid teeke) erinevate seadmete vahel. Lisaks võimaldavad Dropboxi ja Send-to-PocketBooki teenused koos sisseehitatud WiFiga edastada raamatud e-lugerisse vaid mõne klõpsuga.

Kahetuumaline protsessor ja jõuline aku

PocketBook InkPad Lite on varustatud võimsa kahetuumalise protsessoriga, mis tagab raamatute ja rakenduste ülikiire laadimise ja sujuva lehekeeramise. Ning tänu 2200 mAh akule suudab e-luger töötada ühe laadimisega kuni ühe kuu.

9,7-tolline PocketBook InkPad Lite muudab vaimustumise e-lugemisest lihtsamaks kui kunagi varem.

Tagasi
Aa HD