PocketBook InkPad Eo: võimas E Ink Kaleido 3 ekraaniga 10,3-tolline e-märkmik

afɔfĩe 9 lia 2024

PocketBook toob turule oma uusima e-märkmiku ja e-lugeri PocketBook InkPad Eo, millel on operatsioonisüsteem Android 11, suur 10,3-tolline E Ink Kaleido™ 3 ekraan, sisseehitatud kaamera ja stereokõlar, SMARTlight ja laitmatult kiire töötamise tagamiseks võimas 8-tuumaline protsessor.

Uusimal PocketBook InkPad Eo'l on olemas kõik vajalik, et olla ideaalne töötamis-, õppimis- ja meelelahutusseade!

Käsitsi kirjutamise ja märkmete tegemise ekspert

InkPad Eo on oma 10,3-tollise ekraani ja PocketBooki pliiatsiga ideaalne raamatusse käsitsi kirjutamiseks ja märkuste tegemiseks, joonistamiseks ja aktiivseks õppimiseks, igapäevasteks memodeks ning teisteks igapäevasteks ja loovateks ülesanneteks.

PocketBooki pliiatsiga on käsitsi märkuste kirjutamine lihtne ja käepärane. Kasutajad saavad kirjutada üles oma mõtteid ja teha märkusi, ilma raamatut käest panemata või teha seda eraldi rakenduses. InkPad Eo pakub kirjutamiseks, joonistamiseks ja redigeerimiseks mitmesuguseid tööriistu, nagu sulepea, pliiats, pintsel, erinevad kustutamisvõimalused ja lasso-tööriist märkuse osade vahetamiseks. Selliseid märkusi saab mugavalt PDF- või PNG-vormingutesse salvestada, tagades sedasi nii paindlikkuse kui ka kerge juurdepääsetavuse.

Kaamera fotodele visandamiseks või märkuste kirjutamiseks

PocketBook InkPad Eo'l on kaamera, mis võimaldab mugavalt pildistada ja lisada käsitsi kirjutatud märkusi või neile midagi visandada.

Tegemist on tõeliselt vajaliku tööriistaga sisekujunduste kavandamisel või maastike kujundamisel. Kasutajad saavad InkPad Eo'ga pildistada oma kodu või aia piirkondi ning joonistada pildile elemente ja kirjutada märkusi.

Dokumendifotole märkuste tegemine, uute kujundusideede visandamine või lihtsalt meemide loomine – kaameraga PocketBook InkPad Eo pakub arvukalt võimalusi otse fotodele märkmete lisamiseks.

Lihtne märkmete jagamine ja failide edastamine

PocketBook InkPad Eo muudab märkmete ja failide jagamise lihtsaks ning äärmiselt mugavaks. Funktsiooniga Send-by-Email saavad kasutajad oma märkused kiiresti ühele või mitmele meiliaadressile saata. Sama funktsiooniga on võimalik jagada ka raamatumärkmeid.

Lisaks toetab InkPad Eo failide teistesse seadmetesse edastamiseks Wi-Fi kaudu jagamist.

Suur, värviline ja silmadele ohutu E Ink ekraan

PocketBook InkPad Eo'l on muljetavaldavate optiliste omadustega uusim E Ink Kaleido™ 3 värviekraan: lahutusvõime on mustvalge kujutise puhul 1860 × 2480 ja värvipildi puhul 930 × 1240. Uus tehnoloogia E Ink Kaleido™ 3 tagab 50% parema lahutusvõime ja pikslite arvu tolli kohta (PPI). PocketBook InkPad Eo suudab kuvada 4096 värvi, jäädes samas täielikult silmadele ohutuks ja helkimisvabaks. 10,3-tollise diagonaaliga ekraan võimaldab kasutajatel hoida suurt kogust teavet oma silmade ees ühel leheküljel, jättes samas ohtralt ruumi ka märkuste ja memode jaoks.


Teised PocketBook InkPad Eo tippfunktsioonid:

  • SMARTlight - reguleerige lisaks ekraani heledusele ka sellevärvitemperatuuri, valides sooja või jaheda esivalgustuse vahel.
  • Android 11 OS: kasutajad saavad lihtsalt alla laadida muude tootjate lugemise, käsitsi kirjutamise või teksti redigeerimise rakendusi.
  • Ülivõimas protsessor: äärmiselt võimas protsessor Octa Core (2,3 GHz), mis suurendab oluliselt e-märkmete tõhusust ja parandab käsitsi kirjutamise kiirust.
  • Integreeritud stereokõlar: e-märkmik toetab helivorminguid MP3 ja WAV ning seadmel on sisseehitatud stereokõlar, millest kõlavad suurepäraselt nii audioraamatud kui ka muusika.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (kahesageduslik – 2,4/5 GHz), ja USB-C-tüüpi pesa;
  • 64 GB sisseehitatud mälu ja microSD kaardipesa;
  • Algne 17 raamatu- ja graafikavormingu tugi (muude tootjate rakenduste abil on võimalik seda arvu suurendada): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP ja JPEG.

PocketBook InkPad Eo: parim võimalik viis märkuste tegemiseks.

Tagasi
Aa HD