PocketBook InkPad Color. Suur. Uuenduslik. Täis värve!

dzodze 8 lia 2021

PocketBook teavitab uhkusega e-lugeri PocketBook InkPad Color väljatulekust. Tegemist on on maailma esimese e-lugeriga, millel on uusim 7,8-tolline värviline E Ink Kaleido™ Plus ekraan, mis suudab kuvada 4096 värvi. Uuel PocketBook InkPad Coloril on ka heli taasesitus ja Bluetooth.

Suur ekraan kasutab uut värvilist E Ink-i tehnoloogiat, mis muudab seadme sobivaks igasuguse sisu lugemiseks: alates tavalistest mustvalgetest raamatutest kuni värviliste illustreeritud koomiksite, lasteraamatute, ärikirjanduse ja ajakirjadeni.

E Ink Kaleido™ Plus värviline ekraan - e-lugemistehnoloogia järgmine samm

PocketBook InkPad Color on esimene omataoline. E-lugeril on uusim E Ink-i värviline 7,8-tolline ekraan. E Ink Kaleido™ Plus on ePaper E Ink Print Color tehnoloogia versiooniuuendus ja see on järgmine samm värvide mugavamaks ja ohutumaks lugemiseks.

Uue mudeli ekraanil saab kuvada 4096 erinevat värvi ja tooni. Värvifiltri muudetud muster suurendab värvide heledust ja küllastust, samal ajal kui lehe taust muutub valgemaks. See tehnoloogia pakub võimalikult kõrgetasemelist mugavust värvika sisu lugemiseks silmsõbraliku E INK-i abil.

Samal ajal säilitab uuenduslik E Ink Kaleido™ Plus ekraan kõik E Ink-tehnoloogia ainulaadsed omadused: see on silmadele täiesti ohutu, ei pimesta päikese käes ja on äärmiselt energiasäästlik. Mustvalge teksti selgus jääb veatuks tänu suurele ekraani eraldusvõimele (1404 x 1872) ja 300 DPI-le.

Esituli parima e-lugemiskogemuse saavutamiseks igal ajal

Silmasõbralik esituli annab kasutajatele PocketBook InkPad Coloriga maksimaalse lugemisvabaduse iga valgustuse korral ja igal kellaajal.

Samuti on esitulel kõigis värvilise ekraaniga e-lugerites veel üks oluline roll. E Ink Kaleido™ Plus tehnoloogia kasutab ühevärvilise paneeli ja värvifiltri kombinatsiooni, mis annab elektroonilisele lehele jahedama tooni. Esitule ühtlane kasutamine madalaimal heledustasemel aitab optimeerida ekraani optilist jõudlust.

Bluetooth, heli ja kõnesüntees (Text-to-Speech): suured võimalused audioraamatute fännidele

PocketBook InkPad Color esitab faile 6-s populaarses helivormingus nagu M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ja MP3.ZIP, mis on suurepärane uudis kasutajatele, kellele meeldib mitte ainult raamatuid lugeda, vaid neid ka kuulata. Kõnesüntees väärib erilist tähelepanu, muutes kõik tekstifailid hääle taasesituseks ühes 16-st keelest. Tänu Bluetooth-tehnoloogiale saab e-lugeri ühendada juhtmeta kõrvaklappide või auto helisüsteemiga, võimaldades nii katkematut kuulamist.

23 vormingu tugi ja mälukaardipesa

Helivorminguid arvestamata saab seade avada faile 23-s kõige populaarsemas vormingus: 19 raamatu- ja 4 graafikavormingus. See funktsioon tagab mugava lugemise, ilma et oleks vaja sisu teisendada: raamatud, ajakirjad, õpikud, aimekirjandus, erialakirjandus, koomiksid jne.

E-lugeril on 16 GB sisemälu ja kuni 32 GB mälukaardi pilu. Seetõttu on seadmel piisavalt ruumi muljetavaldava raamatu- ja helikogu jaoks. Selle mudeli teine eelis onC-tüüpi USB-pistik (USB 2.0 standard) kõrvaklappide laadimiseks ja ühendamiseks kaasasoleva 3,5 mm heliadapteri kaudu.

Kerge ja elegantne e-luger

Vaatamata suurele ekraanile kaalub PocketBook InkPad Color vaid 225 g, tehes sellest maailma ühe kergeima 7,8-tollise e-lugeri. Niisiis, seade leiab sinu kotis või seljakotis omale alati igapäevase kaasavõtmiskoha. Lisaks paistab PocketBook InkPad Color silma stiilse, elegantse disaini ja atraktiivse Moon Silver värviga, mis muudab e-lugeri tõeliseks kunstiteoseks.

PocketBook InkPad Color: naudi oma lemmikraamatute kõiki värve suurel 7,8-tollisel ekraanil.

Tagasi

PocketBook kasutab selle veebisaidi töös hoidmisel ja kolmandate poolte veebisaitide toetamisel sarnaselt paljudele teistele firmadele küpsiste tehnoloogiat teie kasutajakogemuse parandamiseks ning analüütilistel ja turundusalastel eesmärkidel, milleks on teile asjakohaste ehk parimal võimalikul viisil teie huvidele kohandatud pakkumiste kuvamine. PocketBook austab teie õigust eraelule, mistõttu me palume teil võtta pisut aega Küpsistega seotud eelistuste haldamine. Teadke, et hädavajalikud küpsised on alati deblokeeritud. Kui olete rahul kõikide küpsisefailide kasutamisega, siis klõpsake selles hüpikaknas lihtsalt valikul Ok. Lisainfo saamiseks küpsiste tehnoloogia, selle hüvede ja PocketBooki poolt küpsiste kasutamise viisi kohta tutvuge meie Küpsiste teatega.

Aa HD