PocketBook InkPad Color 3: uusim värviekraan ning piiramatud lugemis- ja kuulamisvõimalused

kele 17 lia 2023

PocketBook värskendab oma e-lugerite tootevalikut värviliste 7,8-tolliste E Ink ekraanidega – viimasel mudelil PocketBook InkPad Color 3 on uusim E Ink Kaleido™ 3 ekraan, mille värvilise lehe lahutusvõime on veelgi parem.

Kas elate pühendunult kaasa põnevale romaanile, uurite värvilist koomiksit või töötate õpikuga – raamatusuuruse 7,8-tollise E Ink Kaleido ™ 3 ekraaniga PocketBook InkPad Color 3 sobib lugemiseks suurepäraselt.

E-lugeril PocketBook InkPad Color 3 on märkimisväärne valik funktsioone nii lugemiseks kui ka kuulamiseks: sisseehitatud kõlar, kõnesüntees, Bluetooth, IPX8 veekaitse, SMARTlight, režiim Dark, ilma teisendamiseta 25 vormingu toetus jne.

Hämmastavat tormise mere värvi uus PocketBook InkPad Color 3 saabub müügilettidele lähinädalatel. Valmistuge põnevaks värviliseks e-lugemise seikluseks!

Ülimoodne värviekraan E Ink Kaleido™ 3

Seadmel PocketBook InkPad Color 3 on uusim 7,8-tolline E Ink Kaleido™ Plus 3, mis suudab kuvada 4096 värvi, jäädes samal ajal täiesti silmasõbralikuks ja peegelduskindlaks. Kaasaegne E Ink Kaleido™ 3 tehnoloogia parandab märkimisväärselt e-lugeri optilisi omadusi: muljetavaldava 50% parema värvilise e-lehekülje lahutusvõime ja punktitihedusega hakkavad teie raamatud, koomiksid ja ajakirjad elama veelgi värvikirevamalt ja detailirikkamalt.

Režiimidega SMARTlight ja Dark on lugemine alati silmasõbralik

Kogege täiesti uuel tasemel lugemismugavust adaptiivse SMARTlight tehnoloogiaga, mis kohandab ekraani eredust ja värvitooni. Valige ekraani esivalgustusele mugavaks õhtuseks pikemaks raamatulugemiseks soe toon või hoopis jahe toon, mis sobib suurepäraselt hommikuseks lugemiskorraks. Väga hilistel õhtutundidel lugemiseks on e-lugeril PocketBook InkPad Color 3 režiim Dark, mis pöörab teksti ja tausta värvid ümber, olles seeläbi silmadele mugav ja tagades turvalise lugemiselamuse, ilma vajaduseta täiendava valgustuse järele.

Sisseehitatud kõlar ja kõnesüntees

Tutvustame PocketBook InkPad Color 3-e muljetavaldavaid helivõimalusi! Seadmesse sisseehitatud kõlariga saavad kasutajad vaevata heliraamatute maailma sukelduda, ilma et läheks vaja muid seadmeid. Bluetooth-ühenduvus (5.0) võimaldab siduda e-lugerit juhtmevabade kõrvaklappide ja muude seadmetega.

Kõnesüntees võimaldab lugemiselt kiirelt kuulamisele ümberlülitumist, mis sobib nendeks puhkudeks, mil lugemine ei ole mugav. Kõnesüntees loeb loomuliku häälega ette mis tahes tekstifaili ühes 26-st võimalikust keelest. Lihtsalt alustage oma raamatu kuulamist ükskõik kus või millal iganes seda soovite!

Muretu lugemine IPX8 vee eest kaitstud seadmega

Nautige muretut lugemist PocketBook InkPad Color 3-ga, mille veekindlusklass on IPX8. See erakordne omadus tagab, et e-luger suudab taluda kuni 2 meetri sügavusele magevette kuni 60 minutiks sattumist. Nii, et olete kas basseini ääres, rannas või jäite vihma kätte – InkPad Color 3 on ikkagi kaitstud. Nautige lugemist kindlustundega, teades et e-luger saab hakkama ka ootamatutes olukordades.

Erakordne ergonoomika ja silmapaistev disain

Vaatamata oma suurele, raamatusarnasele suurusele on e-luger jätkuvalt võimalikult ergonoomiline. Seade sobib suurepäraselt kätte ja on tänu mehaanilistele juhtnuppudele, puuteekraanile ja ekraani pööramise eest hoolitsevale G-andurile äärmiselt kasutajasõbralik. Seade torkab silma ka maitseka kujustuse ja originaalse tormise mere värvi poolest. Pilkupüüdevast ja käepärasest e-lugerist PocketBook InkPad Color 3 saab teie tee kaasahaarava ja nauditava lugemise juurde!

Koomiksite ja manga vormingu tugi, kuu aega töötamist tagav aku ja muud InkPad Color 3 supervõimed:

  • 25 raamatu-, graafika- ja koomiksivormingut – PocketBook InkPad Color 3 toetab teisendamiseta kõiki kõige populaarsemaid vorminguid, sh CBR ja CBZ koomiksi- ja mangavormingut;
  • 6 helivormingut – kuulake heliraamatuid ja muusikat ilma piiranguteta, kuna e-luger toetab vorminguid M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ja MP3.ZIP;
  • 32 GB sisseehitatud mälu – looge oma unistuste raamatukogu;
  • Kuni kuu aega ilma laadimisvajaduseta – tänu E Ink tehnoloogiale ja võimsale akule suudab seade tagada hämmastavalt pika lugemisaja, ilma et vahepeal tuleks akut laadida;
  • Kahe sagedusriba Wi-Fi (2,4/5 GHz) – saate osta raamatuid mis tahes veebipoest;
  • PocketBook Cloud ja Dropbox – hallake ja sünkroonige oma raamatukogu e-lugeri ja teiste seadmete vahel;
  • Eelinstallitud sõnaraamatud – e-luger sisaldab 11 eelinstallitud sõnaraamatut, samas kui tasuta allalaadimiseks on saadaval veel 42 keelekombinatsiooni.

PocketBook InkPad Color 3 – teie värviküllane e-lugemise seiklus!

Tagasi
Aa HD