PocketBook InkPad 4: müügihitt on tagasi uusima ekraani ja sisseehitatud kõlariga

tedoxe 28 lia 2023

PocketBookil on hea meel välja kuulutada populaarse tootesarja InkPad uus e-luger. Uus mudel PocketBook InkPad 4 on saanud 7,8-tollise uusima põlvkonna E Ink Carta™ 1200 ekraani, sisseehitatud kõlari, Bluetooth®-i ja klassile IPX8 vastava kaitse veekahjustuste eest.

InkPadidele tavapäraselt on sellel ka kohanduv SMARTlight, audioraamatute tugi ja kõnesünteesi funktsioon.

Tänu uuele moodsale disainile on PocketBook InkPad 4 kompaktne, täiesti ergonoomiline ja näeb stiilne välja. Seadme hõbedane serv tõuseb tagasihoidlikult musta esi- ja tagapaneeli taustal kenasti esile. Suurele ekraanile vaatamata kaalub seade kõigest 265 g ning on tänu sellele ühtviisi mugavalt loetav nii lõõgastushetkel kui ka sõidu ajal või ringi liikudes.

Uus PocketBook InkPad 4 jõuab müügile lähema kahe nädala jooksul.

Veelgi silmasõbralikum E Ink Carta™ 1200 ekraan

PocketBook InkPad 4 on saanud uusima 7,8-tollise ekraani E Ink Carta™ 1200, mille resolutsioon on 1404 × 1872 ja 300 PPI. See uus tehnoloogia muudab elektrooniliselt kuvatavad lehed 15% kontrastsemaks ja on kiirendanud e-tindi reageerimisaega muljet avaldava 20% võrra.

Uue e-lugeri ekraani suurus on valitud nii, et see oleks võimalikult lähedane standardsele paberraamatule. Tänu sellele on äärmiselt mugav lugeda igasugust sisu: nii tavalist ilukirjandust kui ka erialatekste, ajakirju ja isegi koomikseid.

Esivalgustuse tooni muutmise funktsioon SMARTlight

Tänu funktsioonile SMARTlight saavad kasuajad silmi kahjustamata lugeda igasugustes valgustingimustes. Kohanduv esivalgustus võimaldab reguleerida lisaks ekraani heledusele ka selle värvitemperatuuri, et valida sooja või jaheda tooni vahel. SMARTlighti maheda valgusega saab mugavalt lugeda isegi täielikus pimeduses ja e-lugeri ekraan jääb ka siis silmasõbralikuks.

Sisseehitatud kõlar, kõnesüntees ja muud helifunktsioonid

PocketBook InkPad 4 toetab kuut helivormingut ja on varustatud sisseehitatud kõlariga. See annab audioraamatute austajatele suurema vabaduse, võimaldades neil nüüd kuulata mis tahes helifaili otse e-lugerist ilma muude seadmete abita. Tänu Bluetooth-ühendusele saab PocketBook InkPad 4 alati siduda juhtmevabade kõrvaklappide, kõlarite või muu helisüsteemiga, et kuulata audioraamatut endale sobivas vormis.

Eriti tähelepanuväärne on kõnesünteesi funktsioon, mis muudab e-lugeri tõeliseks jutuvestjaks. Vaja on vaid kahte vajutust, et PocketBook InkPad 4 loeks loomulikult kõlava häälega ette mis tahes tekstifaili ühes 26 võimalikust keelest. Nii saavad kasutajad muuta suvalise tekstifaili kiiresti ehtsaks audioraamatuks.

Veekindlusklass IPX8 ja kriimustuskaitse

PocketBook InkPad 4 on kindlalt kaitstud vee kahjuliku mõju eest vastavalt kaitseklassile IPX8. See tähendab, et e-luger peab kahe meetri sügavusel magevees vastu kuni 60 minutit.

Lisaks on tõhustatud seadme ekraani kriimustuskaitset, mis kindlasti rõõmustab kasutajaid, kellele meeldib lugeda reiside ajal. Veekindlus ja täiendav ekraanikaitse suurendavad veelgi lugejate usaldust seadme vastupidavuse suhtes ja võimaldavad lugeda lemmikraamatuid kõikjal.

PocketBook InkPad 4 muud funktsioonid:

  • 21 raamatu- ja 4 graafikavormingu tugi ilma teisendusteta;
  • 6 helivormingu tugi;
  • WiFi ja pilveteenus – teiste seadmetega sünkroonimiseks ja raamatukogu mugavaks haldamiseks;
  • 32 GB sisemälu – piisavalt ruumi, et hoida alati käepärast tohutut raamatukogu;
  • 2000 mAh aku – kuni üks kuu aktiivset lugemist vahepealse laadimiseta;
  • kahetuumaline protsessor – sujuv lehtede keeramine ja nobedamalt toimiv e-luger;
  • kuva automaatne pööramine – lugemismugavuse suurendamiseks muudab e-luger automaatselt kuva orientatsiooni;
  • suur hulk sõnastikke – 11 eelinstallitud keelekombinatsiooni ja 42 tasuta allalaaditavat kombinatsiooni;
  • kergus ja kompaktsus – suurele ekraanile vaatamata kaalub e-luger kõigest 265 g ning selle mõõdud on 134 × 189,5 × 7,95 mm.

PocketBook InkPad 4 – uute võimetega ülemaailmne müügihitt

Tagasi
Aa HD