Püsivara 6.7 viiele PocketBooki mudelile: parema kvaliteediga heli ja teised täiustused

dzodze 10 lia 2023

Oluline uuendus e-lugeritele InkPad 3, InkPad 3 Pro, InkPad Color, Touch Lux 5 ja Touch HD 3 – püsivara versioon 6.7. Uus tarkvara parandab helifailide heli, pakub uusi võimalusi märkuste haldamiseks, sõnaraamatut ja kõnesünteesi. Samuti muudab see lugemisrežiimis žestide kohandamise ja isikupärastamisega lugemise veelgi mugavamaks.

Tutvustame järgnevalt mõningaid kõige olulisemaid täiustusi, mida püsivara 6.7 teile pakub.

Helifailide parem kõla – koodekivärskenduse (AptX, LDAC, AAC, SBC) tulemusel on audioraamatute heli ja Bluetoothiga ühendatud heliseadmetes muusika kvaliteetsemad ning teie e-luger toetab kõige moodsamaid helifaile. Pange tähele, et nimetatud värskendus puudutab vaid helitoega PocketBooke.

Uute sõnade ja nende tõlgete salvestamine on mugavam kui kunagi varem – raamatut sõnaraamaturežiimis lugedes on teil võimalik tundmatuid sõnu ja nende tõlkeid kiirelt märkustesse salvestada ilma, et peaksite selleks lugemisprotsessi katkestama. Looge „märkus-tõlge“ käepärases vormingus: salvestage ainult kas tundmatu sõna või sõna ja selle tõlge (üks või rohkem). Samuti on võimalik lisada tundmatule sõnale enda poolt konteksti kirjelduse, milles sõna kasutati. Lisaks on märkusi-tõlkeid võimalik hallata rakenduses Notes: neid on võiamlik sortida ja filtreerida või eraldi faili eksportida.

Kuulake tundmatute sõnade hääldust – kas olete tekstis sattunud teile tundmatu sõna peale või pole kindel, kuidas konkreetset sõna hääldama peaks? Uue kõnesünteesi abil saate sõnaraamatu lugemisrežiimis või rakenduses Dictionary kiirelt kuulata mis tahes esiletõstetud sõna hääldust.

Žestide isikupärastamine – PocketBooki juhtimine on uute puudutuse, lohistamise ja nipsamise žestidega veelgi lihtsam. Žeste on võimalik seadistute alajaotises „Gestures in read mode“ (Žestid lugemisrežiimis) konfigureerida.

  • Puudustamise žest – raamatu lehekülg on jagatud 9 eraldi tsooniks, mida puudutades tehakse järgmised toimingud: lugemismenüü, eelmisele või järgmisele leheküljele liikumine, 10 lehekülge edasi või tagasi liikumine, numbri alusel leheküljele liikumine, ramatu algusesse või lõppu liikumine, eelmisse või järgmisse peatükki liikumine, järjehoidja, sõnaraamatu, fondi valimine jms.
  • Nipsamise ja lohistamise žestid – lugemisrežiimis või kõnesünteesi režiimis vasakult paremale, paremalt vasakule, ülevalt alla ja alt üles nipsamise žestide ning samuti vasak- või parempoolsest äärest lohistamise žestide seadistamine.

Režiimi Photo Frame uued kasulikud funktsioonid – sellest värskendusest alates on Photo Frame'ist saanud seadme rakenduste seas eraldi rakendus. Teil on võimalik luua ja redigeerida slaidiseadnsi pildiloendeid, valida slaidiseansi intervalli, valida slaidiseansi suvalise järjestuse, muuta esivalgustuse eredust ja värvustemperatuuri rakendusest Photo Frame eraldi, jne.

Muud olulised uuendused, mis püsivaraversiooniga 6.7 kaasa tulevad.

  • Võimalus kuvada lehekülje raame, millised olid kuvatud eelmisel kuval – PDF- ja DJVU-vormingus raamatute puhul. PDF- ja DJVU-dokumentide sujuvam kerimine kerimisrežiimis Scroll.
  • Võimalus muuta lugemise ajal eraldi žestiga kõnesünteesi kiirust.
  • Sõnaraamaturežiimis lugemisel kasutajaliidese elementidele lisatud nõuanded.
  • Täiustatud kasutajaliides sisu ja märkuste loenditele.Nüüd on märkuste loendeid käepärasem ahendada ja laiendada. Raamatu märkusega lehekülje avamiseks peab kasutaja puudutama ainult leheküljenumbri kõrval asuvat noolt.
  • Ereduse ja kontrastsuse kohandamise algoritmide täiustus FB2-vormingus raamatuillustratsioonide puhul.
  • Nüüd on teil võimalik sortida märkusi raamatumärkuste loendis ja sortida raamatuid märkustega raamatute loendis. Samuti on teil võimalik raamatust märkusi eksportida või moodustada valitud raamatutest rühmi teiste seadmete jaoks.

Kõik need täiustused ja uued funktsioonid on saadaval ka PocketBook Eral, sest sellel uuel mudelil on kõik uued võimalused juba vaikimisi kaasas.

Peatselt on uus püsivara 6.7 saadaval ka järgmistele mudelitele: InkPad Lite, InkPad X, Color ja Touch Lux 4.

Uue püsivaraga muutub teie PocketBook veelgi paremaks, mistõttu uuendage oma e-lugerit ja nautige erakordset e-lugemise mugavust!

Tagasi

PocketBook kasutab selle veebisaidi töös hoidmisel ja kolmandate poolte veebisaitide toetamisel sarnaselt paljudele teistele firmadele küpsiste tehnoloogiat teie kasutajakogemuse parandamiseks ning analüütilistel ja turundusalastel eesmärkidel, milleks on teile asjakohaste ehk parimal võimalikul viisil teie huvidele kohandatud pakkumiste kuvamine. PocketBook austab teie õigust eraelule, mistõttu me palume teil võtta pisut aega Küpsistega seotud eelistuste haldamine. Teadke, et hädavajalikud küpsised on alati deblokeeritud. Kui olete rahul kõikide küpsisefailide kasutamisega, siis klõpsake selles hüpikaknas lihtsalt valikul Ok. Lisainfo saamiseks küpsiste tehnoloogia, selle hüvede ja PocketBooki poolt küpsiste kasutamise viisi kohta tutvuge meie Küpsiste teatega.

Aa HD