Parima disainiga e-luger: PocketBook Erale omistati mainekas disainiauhind Red Dot Award

afɔfĩe 12 lia 2023

PocketBook Erale on toote silmapaistva disaini eest omistatud ülemaailmselt tunnustatud Red Dot Award! PocketBooki 7-tolline tippmudel leidis äramärkimist oma õhukese ja ergonoomilise disaini eest, mis pakub kasutajale võrreldamatut lugemiselamust.

Red Dot Awardi näol on tegemist maineka disainiauhinnaga, millega tunnustatakse erinevate valdkondade parimaid tooteid juba alates aastast 1955. Auhinnaga tunnustatakse disaini, innovatsiooni, funktsionaalsuse ja kvaliteedi täiusikkust.

„PocketBook Era disain hõlmab endas kaasaegse minimalismi filosoofiat, ühendades endas elegantsed õhukesed jooned ja erakordse kasutusmugavuse,“ sõnas PocketBook Era ja kaubamärgi teiste toodete tööstusdisainer Alexander Morokko. „Õhukese ja stiilse e-lugeri must korpus loob laitmatu kontrasti ekraani ja kauni hõbedase või vaskse metallist ehisvõruga. Perforeeritud tagapind tagab maksimaalse mugavuse seadme hoidmisel. Külgpaneeli mehaanilised nupud sobivad veatult nii parema- kui vasakukäelistele kasutajatele, tagades võrreldamatu lugemismugavuse.“

PocketBook Eral on ka ainulaadne katte kinnitamise süsteem. Seadme tagaküljel olev eemaldatav plastriba paljastab kaanehaaramispaneeli, mis võimaldab ühendada e-lugerile kaubamärgistatud katteid, muutes need seadmega üheks tervikuks. Selline lähenemine võimaldas säilitada kaanega kaitstud seadme erakordse kompaktsuse ja madala kõrguse.

Šveitsi kaubamärk PocketBook on alati rõhutanud tootedisaini olulisust, võttes arvesse uusimaid trende ning säilitades samal ajal oma e-lugerite kompaktsust ja käepärasust. Pocketbooki tunnuseks on selle ergonoomilised nupud, mis on olnud alates 2007. Aastast kõigil ettevõtte toodetud mudelitel.

Auhinna saamine seadis PocketBook Era ühte gruppi kaubamärgi ikooniliste mudelitega nagu Touch HD 3 ja Touch Lux 4, mis said Red Doti võitjateks aastal 2019.

Tagasi
Aa HD