Tutvuge uue 7-tollise PocketBook Era'ga – täiuslikkus igas detailis

masa 1 lia 2022

PocketBook kuulutab uhkusega välja kauaoodatud 7-tollise PocketBook Era uue põlvkonna E Ink Carta™ 1200 ekraaniga, mis tagab täiusliku lugemis- ja kuulamismugavuse. Uuel PocketBook Era'l sai mitmeid täiustatud funktsioone, nagu tugi sisseehitatud kõlari ja audioraamatu jaoks, kõnesünteesi (Text-to-Speech) funktsioon ja Bluetooth, täiustatud kriimustusvastane ekraanikaitse ja IPX8 veekindlus.

Mudel on teostatud täielikult ümber defineeritud disainiga ja avaldab muljet oma kompaktsusega. Uus lähenemine seadme disainile ja ergonoomikale kasutab külghaaret ja juhtnuppe küljepaneelil. Mõlemad muudavad e-lugeri parema või vasaku käega hoidmise veelgi mugavamaks.

Uus PocketBook Era on saadaval kahes erineva värvi ja sisemälu suurusega versioonis: Sunset Copper 64 GB mäluga ja Stardust Silver 16 GB mäluga.

Uue põlvkonna E Ink Carta™ 1200 ekraan

PocketBook Era'l on uusim 7-tolline E Ink Carta™ 1200 ekraan eraldusvõimega 1264 × 1680 ja 300 DPI-ga, mis tagab e-lehe suure kontrasti ja teravuse. Uuendatud tehnoloogia suurendab pildi kontrastsust 15% ja parandab puuteekraani reaktsiooniaega 20% võrra 7-tollise diagonaaliga ekraan on optimaalse suurusega lugemiseks kodus või liikvel olles – seade on siiski kompaktne, kuid samas kuvab ühel lehel rohkem teksti kui klassikaline 6-tolline e-luger. Tänu SMARTlight funktsioonile, mis võimaldab reguleerida heledust ja värvitemperatuuri, saate nautida silmasõbralikku lugemist mistahes valgustingimustes.

Uus muljetavaldav disain ja ergonoomika

PocketBook Era paistab silma kombinatsiooniga ülimoodsast disainist ja ergonoomilisest kujust, luues lugemisvidinatele uue erilise esteetika. Tänu õhukesele raamile ja stiilsetele nuppudele näeb seade välja voolujooneline ja elegantne. Külgpaneelile viidud juhtnuppude ja kompaktse suuruse abil on seadet lihtne käes hoida. G-sensor määrab ja muudab automaatselt ekraani orientatsiooni, muutes PocketBook Era võrdselt mugavaks nii parema- kui vasakukäeliste kasutajate jaoks. Mudeli mõõtmed on 134,3 × 155 × 7,8 mm, mis teeb sellest seadmest ühe kompaktsema saadavaloleva 7-tollise e-lugeri.

Täiustatud kuulamine sisseehitatud kõlari, Bluetoothi ja kõnesünteesi (Text-to-Speech) abil

PocketBook Era toetab 6 audioraamatu vormingut ning tänu sisseehitatud kõlarile saavad kasutajad kuulamist alustada lihtsalt e-lugeri ekraanil nuppu „Esita“ (Play) vajutades. Samal ajal saate Bluetoothi kaudu kuulata raamatuid ja muusikat juhtmevabade kõrvaklappide, auto helisüsteemide ja muude seadmete kaudu. Veel üks kasulik funktsioon neile, kes eelistavad raamatute kuulamist, on kõnesüntees (Text-to-Speech), mis muudab mistahes teksti loomuliku kõlaga heliribaks. Vaid kaks klõpsu ja seade loeb ette mistahes tekstifaili ühes 26 saadaolevast keelest.

Kaitse vee ja kriimustuste eest

Ekraanil on täiustatud kriimustusvastane kaitse, mis annab suurema kindlustunde seadme ohutuse tagamisel, isegi selle kõige aktiivsema kasutamise korral. Lisaks on veekindel PocketBook Era ideaalne vidin vannitoas või õues lugemiseks. E-luger on vee eest kaitstud IPX8 rahvusvahelise standardi nõuete kohaselt, mis tähendab seda, et seadme võib igasuguste kahjudeta kasta kuni 2 meetri sügavusele magevette kuni 60 minutiks.

Veel PocketBook Era omadusi:

  • Tugi 29 vormingule - 19 raamatu-, 6 heli-, 4 graafilist vormingut.
  • Wi-Fi ja kaubamärgistatud pilveteenused – muudavad teiste seadmetega sünkroonimise ja teegi haldamise lihtsaks.
  • 1700 mAh aku - kuni üks kuu aktiivset lugemist vahepealse laadimiseta
  • Kahetuumaline protsessor – tagab rakenduse kiire töö ja sujuva lehekülje keeramise.
  • Eelpaigaldatud sõnaraamatud - 22 keelekombinatsiooni.

Need ja muud funktsioonid on kasutajatele saadaval kahes versioonis: PocketBook Era päikeseloojangu tooni vasevärvis 64 GB mäluga ja PocketBook Era Stardust-hõbedas värvis 16 GB mäluga.

Pocketbook Era - tutvuge e-lguemise uue ajastuga.

Tagasi
Aa HD