PocketBook Era on Computer Bildi suure e-lugerite testi võitja

adeɛmekpɔxe 2 lia 2022

Autoriteetne Saksamaa ajakiri Computer Bild tunnistas PocketBook Era üheks kahest ajakirja läbiviidud suuremahulise e-lugerite testi võitjatest. Järjekordne auhind ühele parimatest 2022. aasta e-lugeritest!

Sel korral osalesid saksakeelse tehnoloogiaajakirja läbiviidud testis kolm enim populaarset e-lugerite tootjat: PocketBook, Amazon ja Tolino. Parim punktisumma 1,8 ja võitjatiitel läksid korraga kahele mudelile: PocketBook Era ja Kindle Paperwhite. Lisaks Erale testisid asjatundjad ka mudeleid PocketBook Color (hinne 2,2) ja PocketBook Touch Lux 5 (hinne 2,5).

Võitnud e-luger PocketBook Era avaldas ajakirjanikele muljet oma mitmekülgsuse, uusima ekraani E Ink Carta 1200, helifunktsioonide olemasolu ja kiire protsessori poolest.

Niivõrd mõjuka ajakirja korraldatud testi võitmine ja kõrge hinne näitavad järjekordselt, et PocketBook Era sisaldab endas uusimaid tehnoloogiaid ja annab kasutajate kasutusse seninägematud võimalused e‑lugerite kasutamisel. Just seetõttu on antud mudel 2022. aastal ka suurima müügimenuga.

Tagasi
Aa HD