PocketBook Era Color: värvilise ekraani ja kõlariga 7-tolline e-lugemise meistriteos

tedoxe 19 lia 2024

PocketBook tutvustab uhkusega oma uusimat 7-tollist e-lugerit PocketBook Era Color, mis koos moodsaima värviekraaniga E Ink Kaleido™ 3 pakub kompaktses korpuses kaasahaaravat lugemiselamust. Uues PocketBook Era Coloris on ühendatud auhindadega pärjatud disain ja kvaliteetsed omadused sh audioraamatute tugi, sisseehitatud kõlar, kõnesüntees, SMARTlight ja veekindlus IPX8.

Era Color on tõeline leid neile, kes naudivad värvilise sisu, näiteks dokumentaalkirjanduse, koomiksite, õpikute ja äriraamatute lugemist ning eelistavad käigu pealt lugemiseks paindlikkust.

Silmasõbralik värviekraan E Ink ja adaptiivne SMARTlight

7-tollisel PocketBook Era Coloril on uusim E Ink Kaleido™ 3 värviekraan, mille lahutusvõime ja punktitihedus on koguni 50% paremad. Seadme mustvalge kujutise lahutusvõime on 1264 x 1680 ja värvilise kujutise lahutusvõime 632 x 840. Kuni 4096 värvi esitamise võimega Era Color tagab täieliku silmade ohutuse ja läikevaba vaatamiselamuse.

SMARTlight tagab kõige mugavama lugemiselamuse kõikides valgustingimustes, võimaldades kasutajatel valida neile kõige sobivama esivalgustuse tooni: jaheda sinise päevavalguses lugemiseks ja rahustava kollase enne uinumist kasutamiseks.

Auhinnatud disain ja silmapaistev kasutajasõbralikkus

PocketBook Era Color jääb hetkega silma oma disaini poolest, mille kinnituseks on mainekas disainiauhind Red Dot Award. Mehaaniliste nuppudega külgmine juhtpaneel harmoneerub õhukeste joonte elegantsusega, samas kui ekraani automaate pööramise G-andur tagab seadme mugava hoidmise nii parema- kui ka vasakukäelistele kasutajatele. 7-tollise diagonaaliga ekraan pakub optimaalset lugemismugavust, pakkudes laitmatut tasakaalu väikeste mõõtmete ja igale lehele mahtuva tekstimahu vahel. Era Coloril on kaane lukustamise süsteem, mis võimaldab e-lugerit käepäraselt PocketBook Flip või Charge kaantega ühendada.

Sisseehitatud kõlar ja kõnesüntees pakuvad erakordseid helivõimalusi

PocketBook Era Color toetab heliraamatu vorminguid, pakkudes kuulajatele oma sisseehitatud kõlarite abil mõnusat kuulamiselamust. Bluetooth 5.4 võimaldab kõrvaklappide, auto helisüsteemide või muude seadmetega juhtmevaba kuulamist. Heliraamatute lugejatele meeldib kindlasti kõnesünteesifunktsioon, mis muudab iga tekstifaili heliribaks ja loeb selle loomuliku häälega ette. Era Color on alati valmis muuta iga tekstifaili kaasahaaravaks kuulamiselamuseks. Funktsioon on saadaval 26 erineva keele puhul.

Nautige muretut lugemist IPX8 veekindlusega

PocketBook Era Color sobib suurepäraselt aktiivse eluviisi ja käigu pealt lugemisega mitte ainult tänu oma väikestele mõõtmetele ja funktsionaalsusele, vaid ka oma IPX8 veekindlusele. See kinnitab e-lugeri suutlikkust pidada ilma negatiivsete mõjudeta vastu kuni 60 minutiks kuni 2 meetri sügavusele vette sattumisele. Kas siis vannis või basseini ääres mõnusalt lugedes ei pea kasutajad seadme veega kokkupuutumise pärast muretsema, vaid võivad rahulikult raamatut nautida.

Koomiksi- ja mangavorming, neljatuumaline protsessor ja muud Era Colori omadused

  • 25 vormingut: e-luger toetab kõiki levinud raamatu- ja graafikavorminguid sh koomiksivorminguid CBR ja CBZ.
  • 6 helivormingut: nautige heliraamatuid ja muusikat vormingute M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ja MP3.ZIP toetusega.
  • 32 GB sisemälu: enam kui piisavalt kasutaja kõigi failide jaoks.
  • Neljatuumaline protsessor: võimaldab parima lugemiselamuse jaoks kiirelt lehte pöörata.
  • Pilveteenused: PocketBook Cloud ja Dropbox pakuvad kasutajatele suurepäraseid vahendeid raamatukogu haldamiseks ja sünkroonimiseks.
  • Kahesageduseline Wi-Fi (2,4/5 GHz): kiireks ja mugavaks veebis ostlemiseks.
  • Eelinstallitud sõnastikud: tasuta allalaadimiseks on valmis 11 eelinstallitud sõnaraamatut ja 42 täiendavat keelekombinatsiooni.

PocketBook Era Color: värvilise e-lugemise uus ajastu.

Tagasi
Aa HD