PocketBook Color – Šveitsi kaubamärk tuleb välja uue, värvilise ekraaniga e-lugeriga

afɔfĩe 16 lia 2020

PocketBook teatab uhkusega, et on lähenemas 6-tollise E Ink Kaleido™ värvilise ekraaniga uuendusliku e-lugeri arendamise viimasele etapile. Uus PocketBook Color saab olema üks esimesi e-lugereid, mille värviekraan põhineb uusimal tehnoloogial E Ink Print Color ePaper Technology.

Uus 6-tolline PocketBook Color viib e-lugemise uhiuuele tasemele, muutes selle veelgi suunavamaks, inspireerivamaks ja informatiivsemaks. Seade sai uusima põlvkonna E Ink Kaleido™ värviekraani, mis suudab kuvada 4096 värvi. PocketBook Colori ekraan säilitab silmade turvalisuse ja kõik E Ink ekraanidele omased ainulaadsed funktsioonid. Tavaline mustvalge tekst jääb tänu 300 dpi eraldusvõimele teravaks.

Täiustatud e-lugemine silmsõbralikul ekraanil

E-raamatud pole kunagi olnud noorimate lugejate jaoks nii köitvad. Tavaliste mustvalgete lehtede asemel, mis ei suuda mingil juhul laste tähelepanu hoida, pakub e-luger PocketBook Color võimalust nautida kogu illustreeritud e-sisu, mis kutsub esile emotsioone ja muutub hõlpsamini tajutavaks. Kindlasti oskavad nii lapsed, teismelised kui ka täiskasvanud põnevate lugude puhul seda uut taset hinnata.

E-lugeri hariv ja professionaalne e-sisu muutub veelgi informatiivsemaks

Õpikud, juhendid, kunstiraamatud, meditsiinilised juhendid ja ärikirjandus pole nüüd mitte ainult silmale nauditavamad, vaid väljendavad täielikult ka nende loomupärast tähendust. Kõik pildid, graafikud, diagrammid, kaardid ja muud illustratsioonid on nüüd värvilised – nagu autorid need algselt lõid. Lisaks võimaldab e-luger, nagu see on E Ink-seadmete puhul tavapärane, lugeda nädalaid ilma seadet laadimata. Kõik see muudab seadme sobivaks nii õpilastele, õpetajatele kui ka teistele, kes on huvitatud ärikirjandusest ja enesearengu raamatutest.

Värvilised superkangelased ja mood

Luger paelub silmasõbralike värvidega ka neid, kes tellivad ajakirjade elektroonilisi versioone või koomiksiraamatuid. E Ink ekraanil saavad koomiksite kangelased ja paharetid taas oma säravad värvid. Ka ajakirjad on nüüd värvirikkamad, edastades lugusid või kirjeldades uusimaid trende kõigi põnevate detailidega.

Värvilise e-lugeri tehnilised andmed avaldatakse hiljem. Uus seade peaks tulema müügile 2020. aasta juunis.

PocketBook Color - Sinu järgmine leht on värviline!

Tagasi
Aa HD