PocketBook Basic Lux 3: rohkem võimalusi, rohkem mugavust

dzove 19 lia 2022

PocketBook kuulutab välja uue algtaseme e-lugeri, millel on SMARTlight, kahetuumaline protsessor ja Wi-Fi moodul – funktsioonid, mis olid varem saadaval ainult edasijõudnud mudelites. Samas jääb seade võimalikult lihtsaks ja taskukohaseks.

SMARTlight – rohkem kui lihtsalt esivalgustus

Võimalus lülitada sisse esivalgustus ja lugeda ka täielikus pimeduses on väga mugav. SMARTlight tehnoloogia tõstab lugemismugavuse aga täiesti uuele tasemele. Nüüd saab reguleerida mitte ainult ekraani heledust, vaid ka selle värvitemperatuuri. SMARTlighti abil saab lisada lehele soojema või jahedama tooni ja salvestada eelseadistused kiireks ümberlülitamiseks tulevikus.

Safe E Ink ekraan - parim valik lugemiseks

PocketBook Basic Lux 3-l on 6-tolline E Ink Carta™ ekraan eraldusvõimega 758 × 1024. Seade on nägemisele täiesti ohutu: tänu elektroonilisele tinditehnoloogiale on e-lugeri ekraan optiliste omaduste poolest lähedane trükitud lehele. PocketBook Basic Lux 3 annab võimaluse nautida e-lugemist piiranguteta – silmad ei väsi ka pikema lugemise järel. Lisaks ei peegeldu E Ink ekraan päikese käes, mistõttu seade on suurepärane õues lugemiseks.

WiFi ja pilveteenused pakuvad veelgi rohkem võimalusi

Wi-Fi mooduli olemasolu muudab PocketBook Basic Lux 3 veelgi mugavamaks ja kasutajasõbralikumaks. Kasutajad pääsevad kiirelt ligi kaubamärgiga raamatupoodi ja teistele raamatuplatvormidele. Ning tänu PocketBook Cloud teenusele ja PocketBook Reader mobiilirakendusele sünkroonitakse kogu raamatukogu koheselt e-lugeri ja teiste seadmete vahel: nutitelefon, tahvelarvuti, sülearvuti. Samuti võimaldab ligipääs internetti funktsiooni Send-to-PocketBook ja teenuse Dropbox PocketBook abil kiiresti alla laadida uuendusi ja teisaldada raamatuid e-lugerisse vaid mõne hiireklõpsuga.

Kõik kõige populaarsemad vormingud

E-luger toetab 21 vormingut (17 raamatu- ja 4 graafikavormingut), mis teeb kasutajate elu palju lihtsamaks. Te ei pea kulutama palju aega raamatu ühest vormingust teise viimiseks: PocketBook avab hõlpsalt DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG, TIFF faile. Ja isegi DRM-kaitsega EPUB- ja PDF-faile.

Kahetuumaline protsessor ja mälukaardipesa

Uus kahetuumaline protsessor ja topelt-RAM (512 MB) suurendavad PocketBook Basic Lux 3 kiirust ja lehekülgede pööramise sujuvust. Mudeli sisseehitatud mälu on 8 GB, samas kui täiendav mälukaardipesa suurendab oluliselt salvestusmahtu. E-lugeri mälust piisab tohutu elektroonilise raamatukogu loomiseks tuhandete ja tuhandete raamatutega. Lisaks demonstreerib PocketBook Basic Lux 3 energiatõhusust erinevalt traditsioonilistest e-lugeritest – mudel võib ühe laadimisega töötada kuni kuu aega.

Kompaktsus, kergus, minimalism

Seade kaalub vaid 155 g ning selle mõõtmed on võrreldavad väikese märkmikuga. See tähendab, et sinu raamatukogu mahub mitte ainult kotti või seljakotti, vaid isegi mantli või jope taskusse. PocketBook Basic Lux 3 on saadaval mustas värvitoonis, mis sobib hästi e-lugeri maitseka ja minimalistliku disainiga.

PocketBook Basic Lux 3: funktsionaalsus ja lihtsus meeldivaks e-lugemiseks.

Tagasi

PocketBook kasutab selle veebisaidi töös hoidmisel ja kolmandate poolte veebisaitide toetamisel sarnaselt paljudele teistele firmadele küpsiste tehnoloogiat teie kasutajakogemuse parandamiseks ning analüütilistel ja turundusalastel eesmärkidel, milleks on teile asjakohaste ehk parimal võimalikul viisil teie huvidele kohandatud pakkumiste kuvamine. PocketBook austab teie õigust eraelule, mistõttu me palume teil võtta pisut aega Küpsistega seotud eelistuste haldamine. Teadke, et hädavajalikud küpsised on alati deblokeeritud. Kui olete rahul kõikide küpsisefailide kasutamisega, siis klõpsake selles hüpikaknas lihtsalt valikul Ok. Lisainfo saamiseks küpsiste tehnoloogia, selle hüvede ja PocketBooki poolt küpsiste kasutamise viisi kohta tutvuge meie Küpsiste teatega.

Aa HD