Audioraamatud sinu PocketBookis: parimad audiotoega e-lugerid

tedoxe 29 lia 2022

Kas eelistad raamatut lugeda või kuulata? Valides kaasaegse PocketBooki e-lugeri, saad nautida raamatute teksti- ja audioversioone samas seadmes.

Salvesta kõik failid ühte kohta, kasuta mistahes sisu mugavas vormingus: PocketBookiga on see nii lihtne! Lisaks vabastate e-lugerist heli kuulates palju ruumi oma nutitelefonis ja säästad selle akut, mis on samuti suur pluss.

Olenemata sellest, kas loed raamatuid või kuulad neid, saab PocketBooki e-lugerist sinu jaoks asendamatu seade, sest paljud praegused mudelid toetavad 19 raamatu-, 4 graafika- ja 6 helivormingut. Ning tänu Text to Speech funktsioonile loeb e-luger ette mistahes tekstidokumendi, muutes selle audioraamatuks.

Millist helisisu saad kuulata PocketBooki e-lugeris?

Audioraamatud

See on ideaalne lahendus neile, kes veedavad palju aega autoga sõites, reisides või lihtsalt ei taha liiga sageli oma silmi pingutada. Paljudele kirjandussõpradele meeldib ka raamatute professionaalne ettelugemine ja eriti need, mida loeb autor ise.

Muusika

Väga mugav on lülitada oma lemmiklood sisse samas seadmes, kus loed, ilma vajaduseta puudutada veel kord oma nutitelefoni või pleierit. Taustamuusika aitab keskenduda raamatule, pakkudes loosse süvenemisel lisaefekti.

Podcastid ja muud helifailid

Helitoega PocketBooki e-lugerid saavad esitada järgmistes vormingutes faile: MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Text to Speech

Teksti kõneks muutmise funktsioon muudab mistahes tekstidokumendi audioraamatuks. Vaid paar klõpsu ja kuulad mees- või naishäälega teksti inglise või veel 15 keeles. Lihtsalt ava e-lugeri menüü, aktiveeri Text to Speech ja jätka raamatu kuulamist samalt lehelt. Vaata videot selle funktsiooni kohta siit.

Kuidas esitada helifaile PocketBookis?

Helitoega e-lugerit on lihtne Bluetoothi kaudu ühendada juhtmevabade kõrvaklappide ja muude seadmetega. Paar sekundit ja saad kuulata audioraamatuid või muusikat, ühendades PocketBooki järgmiste seadmetega:

  • Juhtmevabad kõrvaklapid
  • Auto audiosüsteem
  • Bluetooth kõlar
  • Muud heli taasesitusseadmed

See tähendab, et saad nautida oma audioteeki igal ajal ja igal pool: autoga sõites, lennukis, transpordis, puhkusel jne.

Heliga PocketBooki e-luger: kuidas valida parim mudel

Hetkel saavad helitoega kiidelda kuus PocketBooki mudelit. Igaüks neist on omal moel ainulaadne, seega leiad kindlasti täpselt oma seadme!

PocketBook Touch HD 3 on kompaktne ja stiilne e-luger, millel on silmadele ohutu 6-tolline E Ink Carta™ ekraan, SMARTlight, Bluetooth ja 29 vormingu tugi, sealhulgas 6 helivormingu tugi.

PocketBook Color on ainulaadse 6-tollise E Ink Kaleido™ värvilise ekraaniga e-luger. Seade mitte ainult ei esita heli, vaid kuvab ka värviliselt illustratsioone ja raamatukaasi.

PocketBook InkPad 3 on seade, millel on suur 7,8-tolline ekraan, kahetuumaline protsessor ja SMARTlight funktsioon, mis reguleerib ekraani värvitemperatuuri. Mudel toetab 19 raamatu-, 4 graafilist ja 6 helivormingut.

PocketBook InkPad 3 Pro on veekindel mudel, millel on 7,8-tolline E Ink Carta™ ekraan ja SMARTlight tehnoloogia. Seade on tõeline õnnistus lugejatele, kellel on aktiivne elustiil. Samuti on seade varustatud Bluetoothiga ja mängib helifaile.

PocketBook InkPad Color on müügihitt, millel on suur 7,8-tolline E Ink Kaleido™ Plus värviline ekraan. Seade sobib ideaalselt igasuguse sisu jaoks, alates audioraamatutest ja muusikast kuni värviliste lasteraamatute, koomiksite, õpikute ja erialase kirjanduseni.

PocketBook InkPad X on hiiglasliku 10,3-tollise E Ink Carta™ ekraani, SMARTlighti, Bluetoothi, Text to Speech funktsiooni ja 19 raamatu, 6 heli- ja 4 graafikavormingu toega mudel.

PocketBook on seade, mis annab kõigile lugejatele enneolematu valikuvabaduse. Kuula ja loe raamatuid piiranguteta oma e-lugeris!

Tagasi
Aa HD