PocketBook InkPad Color 2: täiustatud 7,8-tolline E Ink värviekraan ja sisseehitatud kõlar

afɔfĩe 26 lia 2023

Šveitsi kaubamärk PocketBook tuleb välja oma värviliste E Ink e-lugerite sarja järgmise mudeliga – täiustatud E Ink Kaleido™ Plus ekraaniga PocketBook InkPad Color 2. Seade on võrratu lugemiskogemuse pakkumiseks tipptasemel funktsioone: sisseehitatud kõlar, Bluetooth®, kõnesünteesi funktsioon, adaptiivne SMARTlight ja IPX8 veekaitse.

Valmistuge sel kevadel kohtuma rafineeritud Moon Silver värvitoonis PocketBook InkPad Color 2-ga.

Täiustatud värviekraan

Seadmel PocketBook InkPad Color 2 on täiustatud 7,8-tolline E Ink Kaleido™ Plus värviekraan, mis suudab kuvada 4096 värvi, jäädes samal ajal täiesti silmasõbralikuks. Täiustatud värvifiltrite massiiviga pakub uus ekraan paremat värvitooni ja küllastust, muutes värvisisu veelgi atraktiivsemaks ja elavamaks. Raamatusuurune 7,8-tolline ekraan võimaldab ülimat lugemismugavust.

Saate lugeda erinevat sisu, sealhulgas illustreeritud lasteraamatuid, mangasid, ärikirjandust ja perioodilisi väljaandeid, mis on kõik värviline ja selge.

SMARTlighti abil saate valida sooja või jaheda ekraanitooni

Kohanduva SMARTlight funktsiooni abil saate kohandada esitulede heledust ja tooni vastavalt oma eelistustele. Lisaks aitab aktiivne SMARTlight minimaalse heledustasemega optimeerida E Ink Kaleido™ Plus ekraani optilisi omadusi, pakkudes maksimaalset lugemismugavust.

Lugege oma silmadele sobiva mugavusega igas valgustuses, olgu selleks siis kas hämar tuba või särav päikesepaisteline päev.

Sisseehitatud kõlar, Bluetooth ja kõnesüntees (Text-to-Speech)

PocketBook InkPad Color 2 on parim e-luger ka helihuvilistele. Seade toetab 6 helivormingut, sellel on sisseehitatud kõlar, Bluetooth-ühendus ja funktsioon kõnesüntees (Text-to-Speech). Tänu sisseehitatud kõlarile saate lihtsalt vajutada Esita ja sattuda oma lemmiklugudesse ilma lisaseadmeteta. E-lugeril on ka Bluetooth 5.2, mis tagab kiire ja sujuva ühenduse juhtmevabade kõrvaklappide või kõlaritega. Lisaks võimaldab Kõnesüntees (Text-to-Speech) e-lugeril lugeda ette mis tahes tekstifaili loomuliku kõlaga häältega, muutes seadme audioraamatu-sarnaseks.

Muretu lugemine IPX8 veekindluse abil

PocketBook InkPad Color 2 on usaldusväärselt kaitstud veekahjustuste eest vastavalt IPX8 standardile. Seade on magevees suuteline kuni 60 minutit pidama vastu kuni 2-meetrilisele sügavusele ilma igasuguste kahjustusteta.

Pole tähtis, kus te oma lemmikraamatut naudite - saate muretult lugeda, teades, et e-luger on loodud taluma ootamatut kokkupuudet veega.

Seade, mis tekitab armastust lugemise vastu

Seadet PocketBook InkPad Color 2 on mõnus käes hoida: see on ergonoomiline ja lihtsalt kasutatav. E-luger avaldab muljet oivalise disaini ja atraktiivse Moon Silver värvitooniga. See mugavuse, kvaliteedi ja esteetika kombinatsioon muudab InkPad Color 2 suurepäraseks lugemisseadmeks, mida soovite iga päev enda käeulatuses hoida.

Toetab 25 vormingut, neljatuumalist protsessorit ja muid InkPad Color 2 funktsioone

PocketBook InkPad Color 2 sisaldab järgnevat:

  • 32 GB sisseehitatud mälu unistuste raamatukogu loomiseks;
  • kõik populaarsed vormingud ilma teisendamiseta – e-luger toetab 21 raamatu- ja 4 graafikavormingut, sealhulgas AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ ja JPEG;
  • 6 helivormingu tugi – saate nautida audioraamatuid või muusikat formaadis M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ja MP3.ZIP;
  • Adobe DRM-i tugi – tänu Adobe DRM-tehnoloogiale saate laenutada raamatuid veebiraamatukogudest täiesti tasuta;
  • võimas neljatuumaline protsessor;
  • Kaheribaline Wi-Fi, PocketBook Cloud & Dropbox – kiireks ostlemiseks, raamatukogu haldamiseks ja teiste seadmetega sünkroonimiseks;
  • Tasuta sõnastikud – 11 eelinstallitud keelekombinatsiooni ja 42 tasuta allalaaditavat kombinatsiooni;

PocketBook InkPad Color 2 – e-lugemise helged hetked!

Tagasi
Aa HD