PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition – täiuslikkus peitub detailides

kele 21 lia 2019

Tutvustame teile müügihitist e-lugeri PocketBook Touch Lux 4 imekaunist kuldset piiratud väljalaset, mis on varustatud stiilse kaitsekattega. Jõulude eel on PocketBook toonud turule e-lugemise sõprade jaoks ideaalse kingituse – eksklusiivse kinkeversiooni ülikergest ja elegantsest e-lugerist, mis on varustatud HD-ekraani ja esitulega.

Kogu maailmas järele proovitud ja heaks kiidetud

PocketBook Touch Lux 4 on üks meie tootemargi menukeid, milles on ühendatud Red Doti disainiauhinna vääriline kujundus ja erakordselt kerge kaal suure töövõimsuse ja mitme täiustatud funktsiooniga. E-luger on varustatud 6-tollise E Ink Carta™ HD-puuteekraani, esitule ja Wi-Fi-ühendusega. Mudel toetab saadaolevaist lugeritest suurimat hulka failivorminguid, mida on tervelt 19, sh 4 graafilist vormingut ja 2 vormingut koomiksite lugemiseks. PocketBook Cloudi teenus sünkroonib raamatud kõigis teie seadmetes, võimaldades nii lugemismugavust mis tahes oludes.

Ainulaadne värvus ja esmaklassiline disain

PocketBook Touch Lux 4 Limited Editioni elegantne kuldne värvitoon täiendab suurepäraselt mudeli ajatut disaini, mis võitis 2019. aastal ka Red Doti auhinna.

Tagasihoidlik kuldne värvus sobib nii mehele kui ka naisele, rõhutades püüdlust perfektsuse poole ka pisiasjades.

Minimalistlikule ja ergonoomilisele disainile lisaks paistab e-luger silma ennenägematu kompaktsuse ja kerguse poolest. Mudel kaalub vaid 155 g ja selle mõõtmed on 161,3 × 108 × 8 mm, mahtudes nii lausa teksapükste taskusse.

Kinkekaaned – disain ja kaitse ühes

PocketBook Touch Lux 4 eksklusiivse kinkeversiooniga on kaasas stiilne kaitsekate, mis hoiab ekraani mehaaniliste vigastuste eest. Seadet võib kanda kotis, ilma et peaksite muretsema ekraani ärakriipimise pärast. Katte abil saate e-lugeri panna seisma mis tahes pinnale, et lugemine oleks veelgi mugavam. PocketBook Touch Lux 4 Limited Editioni kate muudab seadme ka energiasäästlikumaks. Mudelil on katteandur, mis paneb seadme ekraani väljalülitamise järel automaatselt puhkerežiimi.

Aasta lisagarantiid

PocketBookil on teile veel üks üllatus: tervelt aasta jagu lisagarantiid PocketBook Touch Lux 4 Limited Editioni seadmele. Kui ostate e-lugeri kinkeversiooni, saate lisaks aasta tasuta garantiiteenust. Nii kehtib PocketBook Touch Lux 4 Limited Editioni garantii lausa kolm aastat.

Kui valite PocketBook Touch Lux 4 Limited Editioni oma lähedasele või iseendale, ei tee te mingeid järeleandmisi mugavuses, stiilis ega lugemisnaudingus.

Sukelduge pühademeeleollu koos PocketBookiga.

Tagasi

PocketBook kasutab selle veebisaidi töös hoidmisel ja kolmandate poolte veebisaitide toetamisel sarnaselt paljudele teistele firmadele küpsiste tehnoloogiat teie kasutajakogemuse parandamiseks ning analüütilistel ja turundusalastel eesmärkidel, milleks on teile asjakohaste ehk parimal võimalikul viisil teie huvidele kohandatud pakkumiste kuvamine. PocketBook austab teie õigust eraelule, mistõttu me palume teil võtta pisut aega Küpsistega seotud eelistuste haldamine. Teadke, et hädavajalikud küpsised on alati deblokeeritud. Kui olete rahul kõikide küpsisefailide kasutamisega, siis klõpsake selles hüpikaknas lihtsalt valikul Ok. Lisainfo saamiseks küpsiste tehnoloogia, selle hüvede ja PocketBooki poolt küpsiste kasutamise viisi kohta tutvuge meie Küpsiste teatega.

Aa HD