E Ink Kaleido™ ekraan – e-lugemise uus värviajastu

deasiamime 3 lia 2020

E-lugemise tehnoloogiad on jätkuvalt innovatiivsed. 2020. aastal toodi turule uus E Ink Kaleido™ ekraan, mis tähendab, et innukad lugejad üle kogu maailma saavad ligipääsu veelgi inspireerivamale ja kaasavamale lugemiskogemusele. Me usume, et kindlasti on teil mõningaid küsimusi uue ekraani ja selle eeliste kohta ning vastame meeleldi mõnele neist küsimustest!

Mis onPrint Color ePaper tehnoloogia eesmärk?

Tehnoloogia töötas välja E Ink Corporation, et võimaldada illustreeritud, värvilise e-sisu lugemist silmale ohutul ekraanil - õpikud, teaduslikud käsiraamatud, teatmeteosed, koomiksid, lasteraamatud, mittefiktsioon ja ärikirjandus.

E Ink Kaleido ™ abil on värvid, joonised, graafikud ja tabelid E Ink ekraanil informatiivsemad. Kasutajatel on nüüd võimalus lugeda haridus- või äriraamatuid ilma olulist teavet kaotamata. Värviekraan muudab lugemise E Ink ekraanil veelgi täiuslikumaks ja lummavamaks.

Mis on E Ink Kaleido™ ekraan ja Print Color ePaper tehnoloogia?

E Ink Kaleido™ värviekraan ühendab klassikalise mustvalge E-Ink paneeli ja Color Filter Array (CFA) tehnoloogia. See tähendab, et monokroomsele E Ink paneelile lisatakse spetsiaalne RGB filter, mistõttu E Ink Kaleido™ suudab näidata kuni 4096 värvi ja tooni.

E Ink Kaleido™ pakub sisselülitatud esivalgusega optimaalset jõudlust.

Kas E Ink Kaleido™ kätkeb endas kõiki E Ink tehnoloogia eeliseid?

E Ink Kaleido™ ekraan on silmadele ohutu ja säilitab kõik E Ink ekraanidele omased unikaalsed omadused. See on pimestamisvaba ning võimaldab mugavat lugemist ka õues. Ekraan on ka energiasäästlik – kõik E Inki e-lugerid tarbivad energiat ainult lehtede pööramisel ja mõnede lisafunktsioonide jaoks, näiteks esivalguse jaoks, mis võimaldab ühe laadimisega lugeda kuni üks kuu.

Lugege lisaks E Ink Kaleido™ ekraaniga varustatud PocketBook Color e-lugeri kohta!

Tagasi
Aa HD