PocketBook InkPad 3 Pro püsivara 6.0 – suur visuaalne uuendus

dama 8 lia 2020

PocketBook InkPad 3 Pro e-lugerite kauaoodatud püsivara versioon 6.0 on nüüd installimiseks saadaval. Kasutajaid ootavad ees mitmed meeldivad uuendused: peamenüü ja rakenduste uus kujundus.Samuti toetab e-luger veelgi rohkem vorminguid ja lisatud EPUB3 on juba 20. raamatu vorming, mis ei vaja teisendamist.

Iga PocketBooki tarkvarauuendus on loodud e-lugemise veelgi meeldivamaks ja mugavamaks muutmiseks. Ettevõtte tooted saavad regulaarselt uusi funktsioone ja lahendusi, et muuta luger kaasaegsemaks ja ajakohaseks isegi mõni aasta pärast ostu. Uus püsivara 6.0 sisaldab PocketBook InkPad 3 Pro alljärgnevaid uuendusi.

  • Peamenüü uus kujundus: lisatud on soovitusloend koos valitud raamatutega (uusimad romaanid ja bestsellerid). E-lugeri avaekraani isikliku konfigureerimise võimalus: kasutaja saab lisada rakenduste ikoone, lubada või keelata raamatusoovitusi jne.
  • Rakenduse disaini värskendus: püsivara versioon 6.0 muudab rakenduste graafilist kasutajaliidest, samuti teavitus-, juhtimis- ja rakenduspaneele. Samuti märgime eraldi ära heliraamatute kuulamiseks muusikarakenduse veelgi sisutihedama kujunduse.
  • EPUB3 on veel üks raamatuvorming, mida PocketBook e-lugerid kuvada suudavad. Seega toetab InkPad 3 Pro nüüd 20 raamatu-, 4 graafika- ja 3 helivormingut, mis on selliste seadmete jaoks tõeline rekord.
  • Autoriseerimissüsteem on muudetud veelgi mugavamaks. Tänu uuele püsivarale saate nüüd kasutada ühte kontot, et siseneda PocketBook Cloudi, PocketBook Store'i ja muudesse kaubamärgiteenustesse. Konto autoriseerimisvõimalus on saadaval ka nutitelefoni kaudu PocketBook Readeri mobiilirakenduses QR-koodi skannimise teel.
  • E-luger töötab veelgi kiiremini. Püsivara 6.0 installimine mõjutab positiivselt PocketBook InkPad 3 Pro töötamist: seade ärkab puhkerežiimist kiiresti, puutetundlik paneel reageerib paremini kui kunagi varem ja sujuvamaks on muudetud ka käekirjarežiimis kirjutamine.

Muidugi pole see uuenduste loend täielik, nii et laadige alla püsivara versioon 6.0 ja nautige oma lemmik PocketBook InkPad 3 Pro uusi funktsioone.

Veidi aega tagasi tuli PocketBook Touch HD 3e-lugerite jaoks välja püsivara 6.0 ja peagi on saadaval värskendus ka teiste uusimate PocketBooki mudelite jaoks.

Tagasi
Aa HD