2021. aasta 5 parimat e-lugerit: mainekasse edetabelisse jõudsid korraga kaks PocketBooki mudelit

dzome 10 lia 2021

PocketBook InkPad Color ja PocketBook InkPad Lite - need kaks mudelit jõudsid Goodereader.com e-lugerite 2021. aasta top 5 edetabelisse, mille koostas üks autoriteetsemaid ingliskeelseid veebiajakirju elektroonilise lugemise kohta.

PocketBooki seadmed on alati silma paistnud uuenduslikkuse ja ainulaadse funktsioonide komplekti poolest, mis pakuvad kasutajatele veatut lugemiskogemust. Seda märgivad ka Goodereaderi autorid, kes annavad vaatatele nõu nii esimese suure ekraaniga värvilise E Ink Kaleido ™ Plus e-lugeri kui ka ainulaadse 9,7-tollise diagonaaliga kõige soodsama e-lugeri kohta.

Viienda koha 2021. aasta e-lugerite top 5 edetabelis sai PocketBook InkPad Color. Arvustaja toob esile uuendusliku E Ink Kaleido ™ Plus värviekraani, mis sobib ideaalselt koomiksite, mangade, graafiliste romaanide ja PDF-ide lugemiseks.

Kolmanda koha selles edetabelis saavutas veel üks uudis PocketBookilt. Jutt on sel sügisel ilmunud e-lugerist InkPad Lite. Esimese asjana hakkavad selle mudeli juures silma selle suur ekraan ning uuendatud disain koos külgmiste juhtnuppudega. Seade avaldab muljet ka oma hinnaga – PocketBook InkPad Lite on soodsaim 9,7-tollise ekraaniga e-luger.

PocketBook rõõmustab regulaarselt lugejaid üle maailma uute mudelitega, mis erinevad mitte ainult nimede, vaid ka ainulaadsete tehnoloogiate, funktsioonide, ekraani suuruste jms poolest. 2021. aasta ei olnud erandlik ning asjaolu, et koguni kaks PocketBooki mudelit jõudisd Goodereaderi mainekasse edetabelisse, näitab suurepäraselt kaubamärgi populaarsust ja asjakohasust.

Goodereaderi 2021. aasta top 5 e-lugeri edetabeli ülevaadet saad vaadata siit.


Tagasi
Aa HD