PocketBook Touch Lux 4 püsivara 6.0: avastage oma e-lugeri uued võimalused

dama 21 lia 2020

Tutvuge PocketBook Touch Lux 4 ulatusliku uuendusega: püsivara versioon 6.0 on nüüd e-lugerisse installimiseks saadaval. Uus tarkvara muudab põhimenüü ja rakenduste kujundust, lisab EPUB3 raamatuvormingu, uuendab veebipõhist raamatupoodi* ja lihtsustab erinevates võrguteenustes tuvastusprotsessi.

PocketBook Touch Lux 4 on üks kaubamärgi enimmüüdud tooteid, ühendades kerguse ja elegantsi suure jõudluse ning funktsionaalsusega. Tegemist on kolmanda, uusima püsivara 6.0 saanud ettevõtte mudeliga. Varem oli värskendus saadaval PocketBook InkPad 3 Pro ja PocketBook Touch HD 3 e-lugerite jaoks.

Püsivaraga 6.0 saadaolevate peamiste uuenduste hulgas toome esile alljärgnevad.

  • Veel üks raamatuvorming – püsivara 6.0 võimaldab PocketBook Touch Lux 4 e-lugeril avada EPUB3-faile. Teisisõnu, pärast tarkvara uuendamist toetab seade rekordilisel arvul vorminguid: 20 raamatut ja 4 graafikat.
  • Rakenduste kasutajaliidese uuendamine – püsivara 6.0 muudab rakenduste kujunduse ajakohasemaks. Uue ilme saavad ka raamatu-, teavitus-, juhtimis- ja rakenduspaneelide kaardid.
  • Uuendatud raamatupood* – rohkem võimalusi veebis ostmiseks, moodne liides ja läbimõeldud navigeerimine. Raamatute veebist ostmine on veelgi lihtsam ja kiirem. Tähelepanu! Booklandi pood on endiselt avatud ja veebibrauseri kaudu juurdepääsetav. Lisaks peaks kasutaja registreeruma uues PocketBooki kaupluses Booklandi sisselogimisandmetega. Sel juhul kolitakse kõik raamatud PocketBook Cloudi abil automaatselt uue kaupluse kontole.
  • Tänu uuele kujundusele muutub e-lugeri peamenüü veelgi mugavamaks. Kasutaja saab seadistada avaekraani, lisada vajalike rakenduste ikoone, hallata soovituste loendit jne.
  • Uue püsivara abil muutub tuvastamissüsteem erinevates võrguteenustes mugavamaks ja lihtsamaks. PocketBook Cloudi, PocketBook Store'i ja muude kaubamärgiga teenustesse sisenemiseks saate kasutada ühte kontot. Lisaks saate lihtsalt sisse logida, skannides mobiilirakenduses PocketBook Reader QR-koodi oma nutitelefoniga.
  • Unerežiimist jätkamine muutub veelgi kiiremaks.
  • Kirjutamine käekirjarežiimis muutub mugavamaks, kuna tippimisprotsess on sujuvam.

Teeme kõik selleks, et teie lugemine oleks võimalikult mugav, nii et ärge unustage uuendada PocketBook Touch Lux 4 ja avada uued võimalused oma lemmik-e-lugeri jaoks.

*e-lugetitele Booklandi raamatupoes.

Tagasi
Aa HD