PocketBooki reklaamklipid-kassahitid: ees ootab uus hooaeg hämmastavaid seiklusi!

adeɛmekpɔxe 1 lia 2021

Kohtumine sel sügisel YouTube'is: PocketBooki aasta oodatuima reklaami esilinastus – neli uut osa reklaamisarjast “Inside your PocketBook”, mis kustutab piirid maailmade vahel. Veelgi rohkem seiklusi, fantaasialugusid ja meeleheitlikke pöördeid. Kuid ole ettevaatlik: kunagi ei tea, kuhu uus raamatuleht sind viib!

Kõik head asjad peavad jätkuma. Seetõttu esitleb PocketBook aasta pärast nelja esimese osa esilinastust rõõmuga reklaamsarja teist hooaega, mis räägib hämmastavatest maailmadest, mis on peidus iga raamatukaane taga.

Uued brändivideod on osa ulatuslikust PocketBooki kampaaniast, mille eesmärk on edendada e-lugemist YouTube'is ja sotsiaalmeedias. Kampaania põhineb ideel „Inside your PocketBook“, mis toob esile tuhandeid hämmastavaid maailmu ja kangelasi, kes ootavad meid PocketBook e-lugeris.

Esimesel hooajal pääsesime koos salaagendi ja tema ootamatu partneriga kurjategijate käest, lõbutsesime peenel ballil, õppisime lendama luuavarrel ja leidsime tee muinasjutulise koletise aeda.

Kuid teine hooaeg hämmastab veelgi üllatavamate ja meeliülendavamate seiklustega. Seega seadke end mugavalt sisse ja olge valmis nautima kõiki neljast uuest episoodist:

Tudengi õudus

Sünge viktoriaanliku häärberi pimedad koridorid ja käänulised trepid peidavad endas mitmeid saladusi. Niisiis kui näeme hirmunud tüdrukut põgenemas tundmatu ohu eest, oleks parem talle järgi kiirustada. Ehkki kes ütles, et lukustatud ukse taga oleks meil täiesti ohutu olla?

Eepiline vannifantaasia

Kui isegi vapper päkapikk ja päkapikk hiilivad vaikselt läbi metsa, siis kuskil läheduses on peidus midagi jubedat! Astuge koos kangelase ja tema fantaasiategelaste meeskonnaga ohtlikule missioonile ning olgu kirve, vibu ja vannitoaharja jõud teiega!

Päevitustooli vestern

Metsik Lääs pole kindlasti koht nõrganärviliste jaoks, sest me kõik teame, kuidas nad on harjunud konflikte lahendama. Seega, kui kaardimäng läheb valesti, peab kangelane näitama välkkiiret reaktsiooni. Jääb vaid loota, et tema relvas on piisavalt kuule. Või päikesekaitset ...

Šikk rüütel

Kes ei tahaks saada rüütliks? Iga keskaegne sõdalane on sellise au nimel valmis midagi ohverdama. Mida iganes, välja arvatud soengu! Kas sa ei usu, et suurepärane stiil võib olla tähtsam kui kuningas? Vaadake video lõpuni ja ehk asute meie šiki rüütli poolele!

Vaadake PocketBooki põneva reklaamiseeria teist hooaega, meenutage esimese hooaja lõbusaid episoode ja ärge unustage nautida YouTube'i hitti, millest kõik alguse sai - 360o reklaamvideot Sherlocki, Dracula ja lumekuningannaga, mida on vaadatud üle 15 miljoni korra.

PocketBookis ootavad teid hämmastavad maailmad! Lihtsalt keerake lehte.

Tagasi
Aa HD