PocketBook Color ja PocketBook Touch Lux 5 – kahe kauaoodatud e-lugeri peagi algav soodusmüük

siamlɔm 28 lia 2020

PocketBook teatab rõõmuga kahe kauaoodatud uue toote, mis on võimelised muutma vaadet e-lugemise mugavuse osas, soodusmüügi algusest. Tutvustame PocketBook Color’it – Euroopa esimest värvilist, E Ink Kaleido™ 6-tollise ekraaniga e-lugerit, ja PocketBook Touch Lux 5 – maailma ühte kergeimat peavoolu e-lugerite uut põlvkonda, mida nüüdsest täiendab SMARTlight.

PocketBook Color – e-lugeri järgmine leht on värviline!

PocketBook Color tutvustab e-lugemise täiesti uut taset – tänu ePaper E Ink Print Color-tehnoloogiale muutuvad illustratsioonide ja koomiksitega lasteraamatud, haridus- ja erialane kirjandus palju inspireerivamaks ning informatiivsemaks. Samuti on seade varustatud Bluetoothiga ja toetab helifaile.

Värvid E Ink ekraanil

Uus E Ink Kaleido™ ekraan suudab kuvada 4096 värvi, säilitades samal ajal E Ink tehnoloogia kõik unikaalsed omadused. Mustvalges režiimis on ekraani HD eraldusvõime 300 dpi-d, tagades nii e-lehekülje terava kontrasti. E Ink Kaleido™ ekraan demonstreerib sisse lülitatud esitulega parimat ja silmale meeldivaimat optilist toimivust. Lisaks saavad kasutajad muuta iga konkreetse raamatu värvisätteid, kohandades lihtsalt selliseid parameetreid nagu kontrast, heledus, gammakorrektsioon ja küllastus.

Bluetooth ja heli – kõik vajalik raamatukuulajatele

PocketBook Color toetab 6 populaarset helivormingut, mis on hea uudis kõigile heliraamatute ja muusika austajatele. Tänu Bluetoothile saab kasutaja e-lugeri juhtimiseks veelgi suurema vabaduse: saate ühendada juhtmevabad kõrvaklapid ja edastada faile ilma tarbetute juhtmete või adapteriteta. Veel üks kasulik funktsioon on Kõnesüntees, mis võimaldab muuta tekstifailid kõneks ühes 16-st keelest.

Lugemisrõõm „liikvel olles“

Tänu kompaktsusele (161,3 × 108 × 8 mm) ja kergusele (ainult 160 g) sobib e-luger suurepäraselt neile, kes ei suuda oma igapäevaelu lugemiseta ette kujutada. Seadet on mugav käepärasena hoida, ükskõik kuhu lähete: PocketBook Color mahub lihtsalt kooli- või käekotti ning isegi jope- ja teksade taskusse! Esituli võimaldab lugemist igasugustes tingimustes, olenemata valgustusest: ühistranspordis, kohvikus ja isegi öösel, enne magamajäämist telgis. E-lugerit on mugav ühes käes hoida, keerates lehti puuteekraani või esipaneelil asuvate nuppude abil.

Loo oma raamatukogu!

PocketBook Color paistab silma ka 29 erineva vormingu toega – 19 raamatu-, 6 heli- ja 4 graafikavormingut. Seetõttu on seade vormingute arvu osas üks maailma liidreid, pakkudes lugejatele võimalust sisu alla laadida ilma teisenduseta. Lisaks mahutab e-luger 16 GB sisemälu ja kuni 32 GB mälukaartipesa abil tohutut elektroonilist raamatukogu.

Toimivus ja energiatõhusus

E-lugeril on võimas kahetuumaline protsessor, mis võimaldab kõigi ülesannetega hõlpsalt toime tulla: failide kiire avamine, sujuv lehtede pööramine, pilvesüsteemidega viivitamatu sünkroonimine jne. Ja tänu võimsale 1900 mAh akule, peab seade uuesti laadimata vastu kuni terve kuu. Veel üks aku säästmiseks kasulik funktsioon on katteandur, mis viib e-lugeri kaane sulgemisel automaatselt puhkeolekusse.

Ainulaadne värv ja stiilne disain

PocketBook Color näeb välja märkimisväärselt elegantne: läbimõeldud disain muudab seadme tõeliselt eriliseks. Veel üks meeldiv üllatus on ainulaadne Moonlight Silver värv, mis sulandub suurepäraselt e-lugeri kerguse ja peensusega.

PocketBook Touch Lux 5 – uute supervõimetega ajale vastupidav hitt

Tänu 6-tollisele E Ink Carta™ HD ekraanile, nutikale SMARTlight funktsioonile ja ainult 155 g-le kaalule on PocketBook Touch Lux 5 suurepäraseks valikuks neile, kes eelistavad veeta iga vaba hetke mugavalt ja turvaliselt lugedes.

Nutikas SMARTlight

SMARTlight-tehnoloogia tagab maksimaalse lugemismugavuse igas valguses, kohandades automaatselt ekraani heledust ja värvitemperatuuri. Lisaks automaatrežiimile saab kasutaja seadistada esivalguse heledust ja värvitemperatuuri ka käsitsi. Samuti saab selliste seadistuste mallid salvestada kiireks valimiseks ja kasutamiseks tulevikus. Ekraani heledust ja värvitemperatuuri saab lugemist segamata reguleerida, lihtsalt ekraanil oma sõrme liigutades.

Silmasõbralik ekraan

PocketBook Touch Lux 5 on varustatud 6-tollise multisensorilise HD-ekraaniga E Ink Carta™, mille peamiseks eeliseks on laitmatu töökindlus ja ohutus. Tänu sellele tehnoloogiale on ekraani optilised omadused peaaegu identsed tavalise paberilehega, nii et kasutaja saab tundide kaupa lugeda, nägemist kahjustamata ja keskendumisvõimet kaotamata. Lisaks ei pimesta E Ink ekraan isegi eredaima päikese käes, võimaldades mugavat lugemist ka õues – rannas, pargis või lihtsalt rõdul.

Äärmiselt kerge ja hämmastavalt stiilne

Jätkates prominentse Touch Lux tootesarja parimaid traditsioone, on uuele mudelile pärandatud muljetavaldav disain, mida tähistas 2019. aastal saadud auhind Red Dot Award. Sobib iga stiiliga: igapäevasest ametlikuni. Seade paistab silma mitte ainult disaini, vaid ka stiilsete värvide poolest: klassikaline Ink Black ja atraktiivne Ruby Red. Uus e-luger on uskumatult kerge ja ergonoomiline, kaaludes vaid 155 g.

Võimas protsessor, 19 vormingut ja tohutult ruumi paljudele raamatutele.

Tänu uuele kahetuumalisele protsessorile on PocketBook Touch Lux 5 kasutamine veelgi mugavam: rakendused ja raamatud avanevad kiiremini ning lehti saab keerata veelgi sujuvamalt. E-lugeri sisemälu on 8 GB. Lisaks toetab PocketBook Touch Lux 5 kuni 32 GB mälukaarte. Nii saate kogu oma elektroonilise raamatukogu jaoks muljetavaldavalt suure salvestusruumi. PocketBook e-lugerid paistavad traditsiooniliselt silma erinevate vormingute toetamisega ja PocketBook Touch Lux 5 pole siin erand. Mudel toetab 19 raamatu- ja 4 graafilist vormingut, nii et võite unustada failide teisendamise peale tarbetult raisatud aja.

Rohkem kui kuu aega aktiivset lugemist vaid ühe aku-laadimisega

E Ink tehnoloogia muudab e-lugeri äärmiselt energiasäästlikuks. PocketBook Touch Lux 5 võib lihtsalt pidada aktiivse igapäevase lugemise korral vastu kauem kui kuu, ilma et seda tuleks laadida. Seadmel on katteandur, mis säästab aku toidet märkimisväärselt: e-luger läheb pärast kaane sulgemist automaatselt puhkeolekusse.

Tagasi
Aa HD