PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: eksklusiivne värv ja uhke kate

adeɛmekpɔxe 19 lia 2020

Pocketbook tuleb välja ühe kõige populaarsema ja nõutuma kaubamärgi mudeli Touch HD 3 piiratud seeria müügiga. Uus Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition on eksklusiivselt pärlvalget värvi ja komplekti kuuluvad stiilsed kaitsekaaned. Mudelil on täiendav aastane garantii ja seda müüakse kinkekarbis, mis muudab selle ideaalseks kingituseks igale raamatusõbrale.

Peent pärlvalget e-lugerit, mis kajastab ookeanivabadust ja merekarbimustrit, täiendavad täiuslikult taevasinised kaitsekaaned. See inspiratsiooni ja tehnoloogia kombinatsioon on loodud unustamatuks seiklusteks läbi põnevate romaanide lehekülgede.

Paljude võimalustega e-lugemise tõeline meistriteos

PocketBook Touch HD 3 ühendab endas kõik parima, mida moodne e-luger kasutajale pakub. Seadmel on 6-tolline E InkCarta™ mitmiksensoriga HD-ekraan, nutikas SMARTlight-tehnoloogia ja võimas kahetuumaline protsessor. Nagu kõik PocketBooki e-lugerid, toetab ka Touch HD 3 kõige laiemat vormingute valikut turul - 19 raamatu- ja 4 graafilist vormingut ilma teisendamiseta.

HZO Protection™-tehnoloogia (IPx7 standard) abil on e-luger kaitstud vee kahjulike mõjude eest. Seade talub kuni 30 minuti jooksul kuni 1 m sügavusele magevette kastmist, mis tähendab, et saate rannas lugeda või vannis käia, muretsemata seadme turvalisuse pärast.

Seade on mugav mitte ainult lugemiseks, vaid ka heliraamatute ja muusika kuulamiseks lugemise ajal: see toetab Bluetoothi ja 6 helivormingut: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ja MP3.ZIP

Imeline värv, mis täiendab auhinnatud disaini

Pärlvalge värv muudab elegantse ja stiilse e-lugeri veelgi uhkemaks. Parima tootedisaini auhinna Red Dot võitja näeb oma võrratu värviga välja veelgi atraktiivsem, sobides suurepäraselt nii meestele kui ka naistele.

Mudeli piiratud väljaanne säilitab oma kompaktse suuruse (161,3 × 108 × 8 mm) ja uskumatult kerge, vaid 155 g kaalu. Ergonoomiline seade on puudutades pehme, nii et saate nautida mitte ainult huvitavat raamatut, vaid ka seadme lugemist ja käes hoidmist.

Stiilne ja hädavajalik aksessuaar

Pocketbooki e-lugeriga Touch HD 3 Limited Edition on kaasas stiilsed tumesinised kaaned, mis kaitsevad seadet usaldusväärselt ja muudavad lugemise veelgi mugavamaks.

Kaitsekaaned hoiavad enda sees turvalisena nii seadet kui ka selle kõiki osi, sealhulgas servad, et saaksite kanda e-lugerit oma käe- või seljakotis, ilma et peaksite muretsema selle kriimustamise pärast. Aksessuaar kaalub ainult 80 g ja on valmistatud tahkest polüuretaanist ning mikrokiust.

Veel üks põhjus kaitsekaante kasutamiseks on selle suhtlemine spetsiaalse kaaneanduriga, mis seab e-lugeri pärast ekraani sulgemist automaatselt unerežiimi. See võimaldab teil vähendada aku tarbimist ja seetõttu pikendada tööaega ilma laadimiseta.

Pikendatud 3-aastane garantii

PocketBook Touch HD 3 Limited Editionil on veel üks täiendav eelis - lisaaasta garantiiteenindusega. See pikendab seadme garantii 3 aastale, olles laitmatu kvaliteedi parimaks tõestuseks.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition – Eksklusiivselt esitatav lugemise meistriteos

Tagasi
Aa HD