PocketBook Color Note: nautige värviliste märkmete tegemist suurel E Ink Kaleido 3 ekraanil

anyɔnyɔ 5 lia 2024

PocketBook tutvustab Color Note'i – ettevõtte uusimat 10,3-tollise E Ink Kaleido™ 3 värviekraani, pliiatsi ja mitmete märkmete tegemist hõlbustavate tööriistadega e-märkmikku. Android™ 12 operatsioonisüsteemiga ning uusima E Ink ComfortGaze™-tehnoloogiaga SMARTlight-funktsiooniga seade on loodud tõstma tootlikkust ja loovust. Sisseehitatud kõlar, Bluetooth ja eelinstallitud kõnesüntees muudavad Color Note'i audioraamatute kuulajate jaoks tõeliseks leiuks.

Värviliste digimärkmete tegemine – lihtsamalt pole võimalik!

PocketBook Color Note'i suur ja silmadele ohutu 10,3-tolline värviekraan E Ink Kaleido 3, põhineb Mobius™ tehnoloogial, on ideaalne „lõuend“ nii maailma muutvatele ideede kui ka igapäevastele märkmete jaoks. Muljetavaldava suurusega ekraan võimaldab kasutajatel võimalikult mugavalt kirjutada või joonistada. Värvitehnoloogia E Ink Kaleido 3 pakub eneseväljenduseks täiustatud võimalusi, olles samas silmadele ohutu ja mittepeegeldav.

PocketBook Color Note on ideaalne partner nii tööl kui ka õppimisel. Täpne pliiats võimaldab kasutajatel hõlpsalt märkmeid teha, olgu kas tegemist koosoleku, loengu või ideekorjega. Suure hulga tööriistadega, mille hulka kuuluvad kohandatavad pliiatsid, pintslid, markerid, sulepead, kalligraafiavahendid, kustutajad ja lasso, saavad kasutajad kerge vaevaga oma märkemeid hallata ja täiustada. Võimalik on ka lisada tekstivälju, geomeetrilisi kujundeid (jooned, rööpkülikud, ellipsid, kolmnurgad ja tähed) ning kujutisi.

Tõeliselt lihtne märkuste jagamine

PocketBook Color Note'il on funktsioon Send-by-Email, mis lihtsustab kasutajate digielu. See võimaldab kasutajatel vaid mõne puudutusega oma märkmeid ühele või mitmele e-posti aadressile saata. Kas olete osaline projektis, jagate koosolekult saadud mõtteid või õppemärkmeid – selle funktsiooni abil jõuab teie teave hetkega õigete inimesteni.

SMARTlight ja ComfortGaze – võrratu mugavus ja ohutus

PocketBook Color Note on üks kõige silmasõbralikumaid seadmeid, kuna lisaks kohanevale esivalgustusele SMARTlight, mis võimaldab kasutajal valida kas sooja või külma ekraanitooni, on sellel ka uusim tehnoloogia E Ink ComfortGaze. E Ink ComfortGaze-i esivalgustus tagab silmadele võrreldamatu ohutuse, kuna vähendab kokkupuudet kahjuliku sinise valgusega 60 protsendi võrra, muutes esivalgustusega lugemise LCD-ekraanidega võrreldes silmadele kolm korda vähem koormavaks.

Sisseehitatud kõlar, Bluetooth ja kõnesüntees

Sisseehitatud kõlari ja Bluetoothi toega on seade audioraamatute ja muusika kuulamiseks suurepärane igal ajal ja igal pool.Nii otse seadmest või juhtmevabade kõrvaklappide kaudu kuulamisel on kasutajal võimalik ülesandeid vahetada ja nautida audiosisu kuulamist lihtsalt.

Kõnesüntees on järgmine ülimugav funktsioon, mis aitab kasutajatel jätakata oma raamatu nautimist ka siis, kui lugemine on mingil põhjusel muutunud võimatuks. Kasutajad saavad oma asju edasi ajada ja seade loeb neile samal ajal raamatut ette, tehes seda niivõrd loomuliku häälega kui võimalik.

Operatsioonisüsteem Android 12 ja rakendus Google Play täiustavad seadme funktsionaalsust

Operatsioonisüsteemiga Android 12 PocketBook Color Note annab võimaluse installida ja kasutada märkmete tegemise ja kuulamiskogemuse täiustamiseks kolmandate tootjate rakendusi. Rakenduse kaudu saavad kasutajad Google Play Store'i abil kohandada oma seadet vastavalt konkreetsetele vajadustele ja nautida Android-platvormile pakutavat tohutut arvu rakendusi.

PocketBook Color Note'i teised silmapaistvad omadused ja näitajad

  • Värviekraan E Ink Kaleido™ 3 – esitab 4096 värvi ja pakub lahutusvõimet 1404 × 1872 (mustvalge kujutis).
  • Operatsioonisüsteem Android 12 ja rakendus Google Play Store võimaldavad installida kolmandate tootjate rakendusi.
  • Neljatuumaline protsessor tagab kiire ja tulemusliku toimimise.
  • 4 GB muutmälu, 32 GB sisseehitatud mälu ja microSD kaardipesa.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (kahesageduslik – 2,4/5 GHz), ja USB-C-tüüpi pesa.
  • 6 audioraamatuvormingu tugi.
  • 24 raamatu- ja graafikavormingu tugi.
  • Jaemüügikomplektis on PocketBooki pliiats.

PocketBook Color Note: kirjutage, lugege ja unistage värviliselt!

Tagasi
Aa HD